Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit eszik egy etetés...

Mennyit eszik egy etetés alkalmával 6 hetes babátok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam tápszeres, és egy evésre 90-100 ml-t evett 6 hetesen naponta 8x.
2011. febr. 17. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
én kislányom tápszeres volt már ekkor, mert az tejem eddigre teljesen elapadt, és a védőnők se tudtak anyatejet "szerezni".Ő ekkor már 120 ml-t kapott alkamakként, általában mindent megette, de persze néha hagyott 10-15 ml-t.Mondta a védőnőnk, hogy ez sok, ha nem kapott ennyit sírt, én meg nem fogom kínozni a csöppem, hogy nem adok neki eleget. A doktornénink is mondta, ha igényli, adjuk neki oda. Mondjuk mi a kórházból is már 90ml-es alkalmanként adaggal jöttünk haza.
2011. febr. 17. 13:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem,mert az enyém is tápszeres és 120 miliket kap,de már pár napja egyfolytában sír nem akar/tud nappal aludni.Ma adtam neki 150-et attól csendben lett és el is aludt.Nekem is azt mondta a védőnő hogy nem szabad neki sokat adni de szerintem ő igényli,amúgy is nagyétkű,ő amúgy 3-4 óránként eszik és 4090 gramm.Szerintetek?
2011. febr. 17. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Szerintem annyit adj neki amennyit megeszik, nem tudod túletetni, mert ha nem kell neki akkor úgysem eszi meg. Az én kisfiam most eszik 130-t 2 hónaposan.

2011. febr. 17. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!