Ti adtatok jatszocumit szoptatott babatoknak?
Figyelt kérdés
Kisfiam ket honapos, kisse hasfajos, vannak napok, amikor nagyon nyugos. Eddig mindig megnyugodott es ekaludt cicin, egy ideje viszont ha nem ehes, akkor csak felbosszantja, ha megindul a tej. Ti adnatok ilyenkor neki jatszocumit?2017. júl. 17. 22:16
11/13 anonim válasza:
Első héten kapott cumit elalváshoz. Nem okozott nála zavart, de ez baba függő.
Én nem vagyok cumi ellenes, inkább ezt szopogassa mint az ujját. Azt nem lehet elvenni tőle később..
12/13 anonim válasza:
Hogy adtam-e? Már a kórházban adtak neki, hogy csöndben maradjon. Nem is sikeült elvenni tőle többet. Nagy cumis a drága, 4 éves volt, amikor leszokott, ennek már 3 éve, de még mindig ugyanott tartja a cumikáit, mint akkor.
13 hónapos koráig cicizett.
13/13 anonim válasza:
Én igen, pár hónapos korában. Nem szokott rá nagyon, csak alváshoz használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!