Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti adtatok jatszocumit szoptat...

Ti adtatok jatszocumit szoptatott babatoknak?

Figyelt kérdés
Kisfiam ket honapos, kisse hasfajos, vannak napok, amikor nagyon nyugos. Eddig mindig megnyugodott es ekaludt cicin, egy ideje viszont ha nem ehes, akkor csak felbosszantja, ha megindul a tej. Ti adnatok ilyenkor neki jatszocumit?

2017. júl. 17. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem adtam egyiknek sem
2017. júl. 17. 22:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy hetes korában vettük meg és adtunk neki cumit. Nem okozott semmi problémát, ugyanúgy tudott szépen szopizni továbbra is, és segített őt megnyugtatni.

15 hónapos koráig szoptattam, a cumit most alvásnál szoktuk még használni (most 17 hónapos).

2017. júl. 17. 22:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1 hónapos korában adtam játszócumit, 8 hónapig szoptattam.
2017. júl. 17. 23:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Én egyből adtam, pár hónaposan azzal is aludt. Kb 4 hónaposan hagyta el, azóta a hüvelykujja van neki. Még mindig szopik, 16,5 hónapos.
2017. júl. 17. 23:25
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
6 hetesen adtam, nem volt rajongoja, de neha szerette, olyan 7-8 honapig hasznalta. 2 eves es meg szopik.
2017. júl. 18. 00:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék neki adni,de nem fogadja el pedig 100 félét kipróbáltam,halomra áll a cumi. A kezét tömködi folyton a szájába és így sokszor annyira lenyomja az ujját a torkái,hogy visszabukja a tejet. Mrgfogadtam,ha lesz még gyerekem egyből jap cumit. Kislányomnál 2 hónaposan próbáltam először odaadni neki.
2017. júl. 18. 04:31
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Én mindkettőnek adtam, lányomat alig tudtam leszoktatni róla 3 évesen, fiam 8 hós korától elutasította, mindkettő jóóó sokáig szopott. A cumizavart inkább a cumiból etetés okozza.
2017. júl. 18. 05:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Én egyiknek sem adtam, és nem is tettem őket mellre, ha nem voltak éhesek, meg lehetett máshogy is nyugtatni őket. A Ti esetetekben lehet hogy adnék.
2017. júl. 18. 07:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, alváshoz használja csak, most 8 hós. Amint elalszik kiköpi. Néha a babakocsiban is kell neki sétakor. De napközben nem kell neki.
2017. júl. 18. 07:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Remelem, tenyleg nem okoz majd bajt szopizasnal, ha csak neha kapja meg es nem log a szajaban egesz nap.
2017. júl. 18. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!