Szoptatós anyukák! Ti adtok vizet is a pár hetes babatoknak? Fel kell forralni? Vagy jó a jana baby is forralni nélkül?
Én sem adtam szoptatás mellé vizet, csak 38 fokos melegben. Nem hagytam őket éjjel-nappal mellen, ha szükséges volt, két szoptatás között dajkáltam őket.
Ha vizet adsz bármi okból, akkor fel kell forralni. A Jana baby is jó forralás nélkül, de felbontás után csak 24 óráig, utána azt is forralni kell.
Babavizet nem szükséges forralni, viszont felbontás után hűtőben kell tartani és 24 óra után már azt is forralni kell.
Mellegleg nincs szüksége anyatejes babának folyadékpótlásra, de ahogy gondolod :)
A víztől nem fog túlzottan megnyugodni, ha anya kell. Nálunk mindkettő utálta a cumit, ezért amíg nem találták meg a saját ujjacskájukat, az én kisujjamat szopizták, ha már nem bírtam cicivel :-D (rövid köröm, körömmel a nyelv felé)
Nem könnyű nagytesó mellett, de ez ilyen üzem :-s lehet, hogy épp növekedési ugrása van, azért eszik annyit? Akkor meg muszáj lenne ennie, nem jó a cumi szerintem.
Pár hét, és könnyebb lesz! Kitartás! Amilyen feladatot csak tudsz, passzolj le valakinek, amíg elmúlik a cicimánia ;-)
:) :)
Nem adtam vizet amíg kizárólag szoptak.És szerintem a Ti esetetekben sem fog a víz segíteni.
Nekem a harmadik is borzasztóan cicis volt, élénken él emlékeimben ahogy a pár hetes ciciző babát a bal karomon tartva kakaós csigát készítettem a két nagyobbnak. Jelentem: egy kézzel is kivitelezhető az egész folyamat, kivéve a feltekerést, ahhoz le kellett tegyem a picit.
Ha már nagyon nem bírtam, akkor a kisujjam felfordított utolsó percét adtam a szájukba, azt szerette szopogatni mind a három. Aztán melyik hogyan: a nagy semmilyen szopogatósdit nem kért, a középső 1-2 hétig cumizott, aztán ő is kinőtte ezt az állandóan-legyen-valami-a-számban időszakot, a kicsi pedig megtalálta a jobb keze mutató-, és középső ujját, és azt szopogatta kb 3 hónapig, amíg ki nem jött az első foga. Amúgy hordozott baba volt mind a három, esetleg érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!