Hagytátok abba a szoptatós tea ivását, mert szelet csinált a babátoknak?
Szia!
Mindkettő babámnál így jártam én is. Úgy megtekerte a pocakjaikat, hogy csak na. Amikor abbahagytam, rá pár napra elmúlt minden hasfájás.
Detto!
Mire rájöttem, hogy a Laktoherb okoz gondot... szegénykémnek adtam még mellé hasfájásra édesköményt, lassan derült ki, hogy az a hibás, mert ugye a szopi teában is az van. Szegény duplán kapta a "mérget", pedig én csak jót akartam. Úgyhogy váltottam alkohol mentes sörre és rántott levesre. :)
A teát adtam volna hasfájásra. Lenne még néhány gondolatom arról, hogy sokan milyen okosak, de erre sajnos nincs időm.
Köszönöm azoknak akik segítettek!
szia. én vagyok, akinél a hasfájás elleni édeskömény is hasfájást okozott.
tea helyett adj neki gyógyszertári papaverines görcsoldót a hasára. nálunk bevált.
Nekünk is a papaverines görcsoldót ajánlotta a doki, de még mielőtt kiváltottam volna pár napig nem ettem gyümölcsjoghurtot és láss csodát! azóta elmúlt az az iszonyatos hasfájása. Nem töménytelen mennyiségű joghurtra kell gondolni, napi egyet ettem, de úgy látszik ez nem tetszett neki.
Szerintem próbáld végiggondolni, hogy mit eszel minden nap, hátha rájössz, hogy mi okozza a hasfájását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!