Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hagytátok abba a szoptatós...

Hagytátok abba a szoptatós tea ivását, mert szelet csinált a babátoknak?

Figyelt kérdés
Én már szinte mindet kipróbáltam, de iszonyatosan csavarja a beleit a sok szél, így nem tud aludni. Sőt, még tejem sincs több tőle. Más is tapasztalta ezt?
2009. nov. 26. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindkettő babámnál így jártam én is. Úgy megtekerte a pocakjaikat, hogy csak na. Amikor abbahagytam, rá pár napra elmúlt minden hasfájás.

2009. nov. 26. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ó igen! Nekem is mondta a doktornő ,hogy ettől is lehet a védőnő meg mondta ,hogy igyam!Abbahagytam a gyereknek is elmúlt a hasfájása,heti 2* iszom 1 alkohol mentes sört ebédhez és rengeteg a tejem!
2009. nov. 26. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Detto!

Mire rájöttem, hogy a Laktoherb okoz gondot... szegénykémnek adtam még mellé hasfájásra édesköményt, lassan derült ki, hogy az a hibás, mert ugye a szopi teában is az van. Szegény duplán kapta a "mérget", pedig én csak jót akartam. Úgyhogy váltottam alkohol mentes sörre és rántott levesre. :)

2009. nov. 26. 18:45
 4/10 A kérdező kommentje:
nah, akkor most mellőzök minden ilyet. neki is rossz, nekem is... de más babáknál nem csinálja ezt? érdekes. de így milyen teát adhatok? 3 hós
2009. nov. 26. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne teát,inkább adj neki vizet ha nagyon akarsz.Az én gyerekem ennyi idősen csak anyatejet kapott és elégvolt az is!
2009. nov. 26. 19:55
 6/10 A kérdező kommentje:
a vizet nem fogadja el. eddig a pocakjára adtam
2009. nov. 26. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
És milyen okos, hogy nem fogadja el. Ő tudja, hogy nem kell neki semmi más, csak az anyatej. A víztől nem szűnik meg a hasfájás, és csak negatív hatással lesz a tejtermelésre és a gyarapodásra, mert annyival kevesebbet szopik.
2009. nov. 26. 22:26
 8/10 A kérdező kommentje:

A teát adtam volna hasfájásra. Lenne még néhány gondolatom arról, hogy sokan milyen okosak, de erre sajnos nincs időm.

Köszönöm azoknak akik segítettek!

2009. nov. 27. 10:03
 9/10 anonim ***** válasza:

szia. én vagyok, akinél a hasfájás elleni édeskömény is hasfájást okozott.

tea helyett adj neki gyógyszertári papaverines görcsoldót a hasára. nálunk bevált.

2009. nov. 27. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekünk is a papaverines görcsoldót ajánlotta a doki, de még mielőtt kiváltottam volna pár napig nem ettem gyümölcsjoghurtot és láss csodát! azóta elmúlt az az iszonyatos hasfájása. Nem töménytelen mennyiségű joghurtra kell gondolni, napi egyet ettem, de úgy látszik ez nem tetszett neki.

Szerintem próbáld végiggondolni, hogy mit eszel minden nap, hátha rájössz, hogy mi okozza a hasfájását.

2009. nov. 30. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!