Hogyan hagytátok abba a szoptatást?
Figyelt kérdés
Egyik nap után már többet nem szoptattátok, vagy pedig fokozatosan, például két naponta, aztán 3-4 naponta, aztán hetente egyszer, aztán már többet nem?2011. szept. 11. 22:39
1/10 anonim válasza:
Fokozatosa.Napi egynél tartunk.Most 3 év 4 hónapos.
2/10 anonim válasza:
Nálunk "drasztikus" volt, 3 hónapos korában. Annyira nem volt már tejem, és annyit kínlódtam, hogy legyen, hogy belebetegedtem, és belefáradtam. Aztán egy nap reggel már tápszert kapott... De gondolom ilyen picin még egyáltalán nem sokkolja őket a drasztikus megoldás. Minél idősebb, annál inkább a fokozatosság javallott.
3/10 anonim válasza:
1. 21 hónaposan abbhagyta
2. 2,5 éves, reggel és este még kell neki cici, 3 éves koráig várok
4/10 anonim válasza:
8,5 hónaposan hagyta abba.. Pár éjszakát ment a harc, én adtam neki, ő eltolt.. Aztán megpróbáltam a tápszert, és semmi probléma nem volt. Szerencsémre viszonylag könnyen ment.
5/10 anonim válasza:
11 hósan saját maga hagyta el a lányom.
Ikerfiaim 13 hósak, ők még nagy szopisok.
6/10 anonim válasza:
Fokozatosan hagytuk el a szopit, egyre kevesebbszer kérte e cicit, végül már csak este szopizott, de már kevés tejem volt, és láthatóan szenvedett, így másnapra elhagytuk a cicizést.
7/10 anonim válasza:
8 és fél hónapos volt a lányom. Addig anyatejes volt, meg mellette kapott már főzeléket, tejpépet, gyümölcsöt... Egyre kevesebb tejem volt, és egyik este volt az, hogy utoljára szopizott. Másnaptól semmi. De nem viselte meg.
8/10 anonim válasza:
10 hótól kezdtem egyre több szopit kiváltani étkezéssel, 13 hóra értünk el oda, hogy már csak esténként szopizott. aztán kb. 2 hét után éreztem, hogy alig van benne tej, akkor hagytuk abba.
9/10 anonim válasza:
Ha úgy vesszük, eléggé hirtelen.
A napközbeni szoptatásokat szépen kiváltottuk, ám ezzel párhuzamosan egyre gyakrabban igényelte éjszaka, tehát darabra ugyanannyi maradt. 13 hónapos korában elegem lett az óránkénti kelésből, szépen leszoktattam róla, és maradt a délutáni és az esti elalváshoz a szopi. Így azonban olyan kevés lett a tejem, hogy ő is csak nyűglődött meg sírt rajta, így két hét után ezeket is befejeztük.
Nem bánom, hogy így alakult, nem szerettem volna nagyon sokáig szoptatni.
10/10 xStefix válasza:
40 hónap után, nagyon fokozatosan. Pontosan úgy, ahogy a kérdésben írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!