Hogyan hagytátok abba a szoptatást? Sokat sírt a babátok? Hogy lehet kíméletesen befejezni a szoptatást?
én még mindig szoptatom, a nappali és esti elalvás előtt kap cicit, meg hajnalban. ő igényli, engem nem zavar így.
majd szép fokozatosan leszokik erről is. na mondjuk 3 éves koráig nem szeretném szoptatni, ha nagyon nem akarja abbahagyni, majd kicsit segítek neki. :)
18 hós.
Én egyik naptól nem adtam neki. Akkor már csak este szopizott, az is megnyugtatásból.
Egy pár napig néha ment a cicimhez, de mondtam, hogy már nincs cici, tejcsi van, és könnyen el lehetett terelni. 4 nap után eszébe sem jutott
Azt hittem nehezebb lesz, mert cicifüggő volt, de könnyen ment.
14 hós volt, terhes lettem, azért választottam el.
Nekem magától hagyta abba pár napja (már csak reggel-este cicizett, és minden mást eszik), most 9 hónapos.Szomorú vagyok, mert imádtam a szoptatást, ahogy a gyönyörű pici szájával cuppogott:(:(:(
Viszont a tápszert se fogadja el...Nem tudom mit tegyek, mert elvileg még kellene neki.Valaki nem volt hasonló helyzetben?
A nagy 21 hónaposan abbahagyta magától.
A kicsi -16 hós lesz- még cicizik, majd ő is abbahagyja, ha akarja.
én babám 7 hónaposan úgy döntött, hogy köszöni, nem kér cicit, inkább a csirkehusi meg a tejpép lett a nyerő :(
nem így képzeltem, imádott szopizni fél éves koráig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!