Konakiont ti hogy adjátok be a babátoknak?
A kislányom 3 hónapos elmúlt és szopizik. Idáig is nagyon nehezen tudtam neki beadni, öklendezett, minden baja volt....,
de most már ki is hányta.
én ha kihányta, nem adtam neki újat.Mivel nálunk hiánycikk volt ,és nem is tudtunk venni,csak a védőnőtől kaptunk,de mikor nem kaptunk,megnyugtatott a doki,h "annyira,azért nem fontos"így nem idegeltem magam rajta.
Amúgy kérdésedre válaszolva,kiskanállal,mélyre dugva,h szinte azonnal a torkára menjen.
Fecskendőből az ampulla tartalma direkt a szájba, utána tejcsi direkt a ciciből.
első alkalommal én is lefejtem egy keveset egy pohárba, abba vegyítettem bele a vitamint, de a pohár tartalma nem ment le 100% ig a kisbabám torkán (kb. felét kiköpte). Utána jött ez az ötletem, hogy próbáljuk így ki,...és sikerült. Azóta így kapja a havi adagját.
Én is a szájába nyomom egyből a fecskendővel,majd rögtön cici.
Előzőnek:gyógyszert nem vennék így az internetről.Ki tudja hogy tárolta??Annyira azért nem életbevágó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!