Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Konakiont ti hogy adjátok be...

Konakiont ti hogy adjátok be a babátoknak?

Figyelt kérdés

A kislányom 3 hónapos elmúlt és szopizik. Idáig is nagyon nehezen tudtam neki beadni, öklendezett, minden baja volt....,

de most már ki is hányta.

2011. okt. 27. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:

én ha kihányta, nem adtam neki újat.Mivel nálunk hiánycikk volt ,és nem is tudtunk venni,csak a védőnőtől kaptunk,de mikor nem kaptunk,megnyugtatott a doki,h "annyira,azért nem fontos"így nem idegeltem magam rajta.

Amúgy kérdésedre válaszolva,kiskanállal,mélyre dugva,h szinte azonnal a torkára menjen.

2011. okt. 27. 11:01
 2/10 xStefix ***** válasza:
Lefejtem egy kevés tejet és kispohárból megitattam vele. Nálunk sikerült.
2011. okt. 27. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is a lefejést tudnám javasolni. Ha nincs cumitok, pohárból. Ha van, akkor ennyitől nem lesz cumizavaros, úgyhogy akár abból is adhatod
2011. okt. 27. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Fecskendőből az ampulla tartalma direkt a szájba, utána tejcsi direkt a ciciből.

első alkalommal én is lefejtem egy keveset egy pohárba, abba vegyítettem bele a vitamint, de a pohár tartalma nem ment le 100% ig a kisbabám torkán (kb. felét kiköpte). Utána jött ez az ötletem, hogy próbáljuk így ki,...és sikerült. Azóta így kapja a havi adagját.

2011. okt. 27. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:

elsőnek!

[link]

2011. okt. 27. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is a szájába nyomom egyből a fecskendővel,majd rögtön cici.

Előzőnek:gyógyszert nem vennék így az internetről.Ki tudja hogy tárolta??Annyira azért nem életbevágó...

2011. okt. 27. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
GYógyszeradagolós cumiba kevertem 10 ml anyatejbe.
2011. okt. 27. 21:23
 8/10 anonim ***** válasza:
első vagyok,köszi,aki linkelt,de már nem is aktuális,meg én sem vennék így neten gyógyszert,pláne nem babának..
2011. okt. 27. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a fecskendővel nyomom a szájába, utána ciciztetem meg.
2011. okt. 27. 22:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Fecskendővel. Eddig nem volt gond. Védőnő tanácsára a szája szélén teszem be a fecskendőt és lassan nyomom neki. Még nem köpte ki egyszer sem.
2011. okt. 28. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!