Melyik ciciből etessem legközelebb?
HA a balt teljesen kifejted, akkor legközelebb a jobból.
HA NEM fejed ki ilyen esetben (nem kötelező!), akkor legközelbb viszont a ballal kezdj, hogy abban se maradjon benne a hátsótej, ill. ne essen nagyon vissza a tej mennyisége. Ha idővel úgy alakul, hogy folyamtosan két mellből fogsz szoptatni (nem csak pl. növekedési ugrásnál), akkor nem kell majd mindig fejegetned. A szervezeted idővel átáll az új rendszerre és így is lesz elég tejed.
Mindenképp a balból! A hátsó tejet nem tudod kifejni, azt a baba fogja kiszívni a következő alkalommal!
A másik, hogy ha ilyenkor a jobb cicidből etetsz, akkor annak ugye az a vége, hogy a baba mindig csak a jobb melledből szopik rendesen, a balból csak keveset és a bal oldalon szépen el fog apadni (hiába fejed).
Én 2 mellből szoptattam mindig és így kellett csinálni, nekem szakember tanácsolta ezt.
1. vagyok, köszi mindenkinek a lepontozást. Akkor foglaljuk össze, hogy én is megértsem (ezek szerint 2 gyereket szoptattam rosszul) ((:
Ha 2 mellből szoptatok, akkor mindegy melyikkel kezdek.
Ha 1 mellből, akkor nyilván felváltva kell, tehát azt adom, amelyikből régebben szopott. Jól mondom?
Egyébként szerintem ez pont az a terület, ahol nincsenek szabályok. Igény szerint, ami a babának és a mamának a legkényelmesebb, úgy és annyiszor, ahogy szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!