Csak cicit fogad el, de muszáj lesz elmennem egy fél
napra. Ötletek?
Figyelt kérdés
Most 2 és fél hónapos a kisfiam. Nagyon örülök neki, hogy csak szopizik, viszont 2 hét múlva muszáj lesz elmennem legalább egy fél napra. Apuka lesz itthon vele, van lefejt tej, friss is lesz, de nem tudjuk hogyan etesse meg. Próbálkoztunk màr cumisüveggel, semmilyet nem fogad el, csak a cici.
Kicsi pohárból töilteni lassan a szájába? Kórházban láttam így adták a pótlást amíg meg nem indult anyukák teje
2017. jún. 15. 17:53
2/11 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltuk már, de nem nyelte, csak üvöltött és folyt ki a száján :(
2017. jún. 15. 18:28
3/11 anonim válasza:
Nem tudnak apástól elkísérni és kirohangálsz a nem tudom honnan? Én is megpróbáltam, az enyém már picitnagyobb volt, de inkább utánam jöttek. :-)
2017. jún. 15. 18:35
4/11 A kérdező kommentje:
Ha máshogy nem megy akkor majd megpróbáljuk.
Főiskolai felvételi lesz, sajnos nem tudom mennyire lesz ott rá lehetőség
2017. jún. 15. 18:39
5/11 anonim válasza:
Akkor azt támogatom, hogy kísérjenek el, elsétálnak a főiskola parkjában és én biutos vagyok benne, hogy vki beenged az irodájába.
2017. jún. 15. 18:40
6/11 anonim válasza:
Én kórházba kerültem, a gyerek órákig üvöltött, aztán nagymama magára terítette az én khm használt hálóingemet, úgy vonta az ölébe a gyereket és akkor elfogadta a cumit és tápszert - vagy csak elég éhes lett akkorra.
Ha megoldható, azért én inkább vinném magammal. Volt olyan barátnőm, akit elkísért apuka és két vizsga között ment ki a parkolóba szoptatni a babát.
2017. jún. 15. 18:49
7/11 anonim válasza:
Én egyszer mentem el a szombati óráimra, hagytam otthon lefejt tejet. Végül haza kellett mennem, mert anyukám sehogy nem tudta megetetni. A vizsgámra már úgy mentem, hogy anyukám jött a babával, és vizsgaszünetben megszoptattam egy félreeső sarokban.
2017. jún. 15. 19:10
8/11 anonim válasza:
Felvételiről nem tudsz kijönni.
2017. jún. 15. 20:15
9/11 anonim válasza:
Próbáljátok ki már előtte, hogy te elmész otthonról az etetési időre, és csak apa van meg a cumisüveg. Mert ha te vagy, akkor természetesen cicit akar.-legalábbis ez nálunk bevált, hogyha én nem voltam ott, (az nem elég hogy kimentem a másik szobába), akkor a mama vagy apa is meg tudta etetni cumisüvegből gond nélkül.
2017. jún. 15. 20:46
10/11 anonim válasza:
Az nálunk is bevált, hogy egy általam már használt felsőbe bújt bele vagy terítette magára a mama, úgy elfogadta. Illatodat érzi, az megnyugtatja, próbáljátok ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!