Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 6 napja szültem, de még...

6 napja szültem, de még mindig nincs tejem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szedek homeos bogyókat, masszírozom a melleimet, de kb.10 ml előtejen kívül, ami tegnap volt, nem tudok produkálni semmit. Fájnak, érzékenyek, meg vannak duzzadva. Tanácsot szeretnék kérni, hogy mit tehetnék még? Már el vagyok keseredve, hogy egyáltalán nem fogok tudni szoptatni.
2010. máj. 17. 10:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szoptass,Szoptass,Szoptass!

legyen cicin minél többet,majd meghozza.

2010. máj. 17. 17:09
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszaitokat, próbálkozom tovább a fejéssel.
2010. máj. 17. 22:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én Laktoherb teát iszok és amikor csak tehetem cicire teszem a babót..eredményes :) Minden jót :)
2010. máj. 18. 07:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Anyumnak amikor engem igaz császárral de megszült 8naposan indult be a tejcsi. Engem mindenki baszogatott a kórházban hogy hol a tejcsi a 4. napon hagyományos szülés után. Mondom hol lenne amikor nem tehettem mellre szülés után mert nagyon ki volt hülve szegényke..
2010. máj. 18. 16:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Ne add fel, nekem a 2. héten indult meg! Eleinte nekem is csak annyi volt mint neked. (császáros voltam)
2010. máj. 21. 10:16
 16/20 anonim ***** válasza:
szia. Érdeklődnék, h változott-e a helyzet?
2010. máj. 25. 10:26
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem is érdekelne, hogy mi újság!? Sikerült? Hogy érzed magad? Megnyugodtál?

2010. máj. 25. 16:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Szia, van már tej?
2010. máj. 26. 08:58
 19/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igazán, de még mindig nem adom fel. Köszi az érdeklődést.
2010. máj. 26. 19:12
 20/20 anonim válasza:

Ugyan régi a topic, de hátha valaki még erre jár majd böngészgetni...

A tej nem mindig indul meg. Hiába a mellre tétel, a fejés, a teák, a masszírozás, a krémek vagy éppen bogyók.

Ezt tapasztalatból írom. 4 hónap szó szerinti véres-verejtékes küzdelem után sem volt tejem.

DE! és ez a legfontosabb. Nem szabad rástresszelni, hogy van-e tej vagy nincs. Persze, próbálkozni kell, de ne ez határozza meg az első időszakot. Szerencsések, akiknek beindul, de nem ér kevesebbet egy olyan anya sem, akinek valamilyen oknál fogva, de elmaradt a tejbelövellés. És a gyerkőc is ugyanúgy felnő tápszeresen, mint anyatejjel. :)

Szóval fel a fejjel anyucik! Próbálkozzatok, de ne görcsöljetek rá a tej témára! Sok sok boldogságot a babákhoz! :)

2019. jún. 20. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!