Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől lehet? 1 hete császármet...

Mitől lehet? 1 hete császármetszéssel szültem, s nincs étvágyam. Most vettem észre hogy ma csak reggeliztem. Sok folyadékot iszom. Szopizik a baba és tejem is van. Nem értem miért van ez.

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is így voltam kb.1 hónapig ,reggeli aztán úgymond elfelejtettem enni nem volt étvágyam nem is vettem észre ,hogy nem ettem csak amikor apa hazajött és látta ,hogy nem fogyott az ebédből!

Majd elmúlik idővel. Én hüvelyin szültem úgy ,hogy ez nem számít!

2009. júl. 21. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha erővel, akkor is egyél, mert most még van tejed, de ahogy nő a baba egyre több kell majd neki, s ha nem eszel neki sem lesz tej. Figyelj oda, s ha csak reggelire egy szelet kenyeret, ebédre levest valami másodikat vacsira ismét valami kenyeret vagy főtt kaját ha van egyél. Nasizhatsz is napközben hisz 300 kcal- többet kell enni hogy legyen tej!
2009. júl. 22. 09:13
 3/3 anonim ***** válasza:
ugyan ez nalam is, en 2 hete szultem csaszarral...erovel ettem, mert tudtam, hogy kell a tejhez...aztan belejosz...kerd meg a csaladtagokat, hogy egyenek veled!
2009. júl. 23. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!