Nemsokára megszületik a kisbabám császármetszéssel, amíg nincs tejem addig mit eszik a baba?
kb 3-4 de akár 5 nap is lehet mire megindul a tejtermelés,ezt hallom mindenhol.
Viszont addig mit eszik a baba?
A kórházban és itthon egyaránt...
Akkor reménykedhetem hogy mire kiengednek már lesz annyi tejem hogy adhassam neki?
És ha esetleg nem?
Akkor cukros víz?
Szia, ne izgulj. Én is császárral szültem, és nem kellett hozzá 2 nap és beindult a tej. A sobatársamnál is, aki szintén császárral szült. Amíg a szülőszobán voltam megfigyelésen, addig is hizták a babát szopizni, sőt ott is akarták hagyni, de mondtam, hogy éjszakára mág vigyék el, mivel még meg sem tudtam mozdulni.
Én bababarát kórházban voltam, ott nem adtak cukros vizet a babámnak. Azaz semmit sem adtak Neki. Ilyenkor elég a gyerkőcnek az előtej.
Ráadásul én nem is tettem sűrűn cicre, mivel nagyon aluszékony volt (kicsit besárgult), és nem bírtam felkelteni, de a tejem így is beindult.
azért az elég vad ötlet, hogy vigyél be tápszert...hogy csinálod meg? ahhoz friss forralt víz kell, kifőzött cumisüveg... ha észreveszik, hogy mit csinálsz nagyon seggbe rúgnak! egyébként pedig ha te kéred, akkor adnak neki tápszert. Akár úgy is dönthetsz, hogy nem szoptatod, ez csak és kizáróag a te döntésed, a szoptatás nem kötelező gyakorlat, amit ki kell pipálni.
Én szerda este szültem császárral, vasárnapra volt tejem, addig colostrumot kapott és cukros vizet. Hétfőn jöhettünk haza. Lesz tejed, ne félj, csak fejjed ahogy meg tudsz mozdulni és annyit legyen cicin a baba, amennyit tud. Ha teheted legyél babás szobában, hogy igény szerint szoptathasd és ne lepődj meg, ha fájni fog a szoptatás. Sok sikert, gyors gyógyulást neked! :)
Szia!
Én is császárral szültem és szülés után 2 nappal indult be igazán a tejem! Addig is behozták és cicire tettem ettől indult be! De addig cukros vizet kapott a drágám!
Ne stresszelj ezen be fog indulni a tejed neked is :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!