Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemsokára megszületik a...

Nemsokára megszületik a kisbabám császármetszéssel, amíg nincs tejem addig mit eszik a baba?

Figyelt kérdés

kb 3-4 de akár 5 nap is lehet mire megindul a tejtermelés,ezt hallom mindenhol.

Viszont addig mit eszik a baba?

A kórházban és itthon egyaránt...

2010. ápr. 3. 14:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is császárral szültem. 2 napig külön voltam a kisfiamtól, csak 3 óránként láttam, akkor hozták cicire. Mindig rátettem, hiába nem volt tejem. A 3. nap végre egy szobába költözhettünk. Amíg nem volt tejem, addig cukros vizet adtam neki (csecsemősök hozták, gondolom akkor is azt kaphatott, mint amikor nem voltunk együtt), DE!! mindig cicire raktam 3 óránként. Aztán a 4. napon beindult a tejem, szívott amennyit tudott, és utána én mindig azt csináltam, h körkörösen megmaszíroztam a mellem és amennyi még benne volt lefejtem (nem volt sok, de muszáj volt serkenteni). Ezt a szülésznőm tanácsolta. Plussz szedtem homeos bogyót,és rengeteget ittam. A szobatársaim tejserkentő teát ittak, napi több litert.

*Sz*

2010. ápr. 3. 21:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon kórház függő. Én bababarát kórházban szültem és itt nem adnak semmit a babáknak. Elég nekik az előtej, sőt nagyon fontos, másra pedig semmi szükségük, van elég tartalékuk. (Ha minden ok a babával).

Sokszor kell mellre tenni a babát, attól nagyon hamar beindul a tej. De ha nem nagyon akar szopizni, akkor lehet használni a kórházi mellszívót is. (István kh. Bp.)

2010. ápr. 4. 21:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Még annyit, hogy 5-en voltunk a szobában és 3 napig kellet bent lennünk. Az utolsó napon már minden baba anyatejeset kakilt, vagyis addigra már mindnekinek volt teje.

Sok sikert!

2010. ápr. 4. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!