Valóban sok baba leáll a szopizással, mikor megfogan a kistesó? Nektek, hogy volt?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy újra terhes lennék? Kb 2hete volt peteérésem, és rá 2napra már nem is kellett neki a cici, de másból sem fogadta el az anyatejet. Sem üvegből, sem pohárból! Olyan mintha undorodna tőle, ha a szájához tartom, már el is fordul ha megérzi az illatát! Csütörtökön kellene megjönnie a menstruációmnak!2011. nov. 7. 13:48
1/4 anonim válasza:
Nekem ugyanígy volt. Én még nem is tudtam,hogy jön a tesó, de ő elfordult. Be se kapta a cicit. Bár én akkor már csak egyszer szoptattam egy nap, és már csak kevés volt, de mégis. Egyik napról a másikra nem fogadta el. Rá 1-2 héttel kimaradt a menszim. Szóval igen, lehet. Nekem is fura volt, de rengetegen mondták, hogy ez lehetett az oka. Az is ezt bizonyítja, hogy mikor megszületett a tesó, a maradék lefejt tejet odaadtam a nagynak pohárból és megitta, sőt volt, hogy kérte.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ! A védőnőm is egyből ezzel kezdte, hogy nem jön-e a tesó, mert akkor szokták ezt csinálni! Hát nagyon kíváncsi leszek, ha nem jön meg hétvégéig, akkor hétfőn veszek egy tesztet! Gratulálok a gyerekekhez! :)))))
2011. nov. 7. 16:08
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem csak két napig nem kérte!Utólag visszaszámolva akkor volt a beágyazódás!De nekem utána kellett!Bár én minden nap ugyanúgy odabújtam hozzá, és megkínáltam!Délben és este!Utána elfogadta!Azóta is szopizik!13 hetes vagyok!Most jön még egy fordulópont, majd 16-20. hét környékén, mert onnantól, már apocakbabának való tej termelődik, ami nem biztos hogy kelleni fog neki!De én még reménykedem!
23 hós kislány és 13 hetes pocakbabi anyuja
4/4 anonim válasza:
első vagyok. Én is folyamatosan kínáltam, de sose kellet. Sőt örültem volna, ha szülés után újra sikerül rávennem a nagyot is a szopira, de akkor sem akarta, hiába látta a tesót. elsőnél mellgyulladásom volt,és féltem, hogy másodiknál is előfordulhat, így bőszen fejtem, de egyszerűbb lett volna ha inkább kiszívja a nagy, hisz annyira semmilyen fejés nem tudja, ahogy egy gyerek. Ráadásul csak 16 hónapos volt a nagy, mikor megszületett a tesó. De azóta sok anyukával találkoztam, akik még nagy pocakkal is szoptatták 2 éves gyermeküket. Sőt olyannal is találkoztam, aki utána még mindkét gyermekét szoptatta. Úgyhogy azért ne add fel és hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!