Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 10 napja szültem, nincs még...

10 napja szültem, nincs még tejem?

Figyelt kérdés
Csak pár csepp jött eddig, iszom, homeozóm, ciciztetem, de semmi mérhető.Mit csináljak? Pótlást már kap, de még nem szokott le a ciciről, csak nem jön belőle semmi.Meddig reménykedhetem, hogy beindul? Császárral szültem.
2010. aug. 1. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
A babád megfelelően van mellen?y Nincs lenőve a nyelve? Írod, hogy pótlást kap... akkor mégiscsak szopik valamennyit? Vagy csak tápszert kap? Te tudsz pihenni? Hányszor teszed naponta mellre a babát? Fejni tudsz valamennyit?
2010. aug. 1. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:

védőnőknek vannak ötletei szopipózra, meg ilyesmire, szerintem még lehet tej belőle, ne add fel, de ha ne adj isten mégse, akkor is JÓANYA vagy, ezt ne felejtsd el!!!

és ne hallgass a családra, akik hajtanak, engem a második nap már kiüldöztek a világból, stresszbe nehéz "produkálni"

2010. aug. 1. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt célszerű lenne inkább egy orvossal megbeszélni,mint itt megkérdezni,mert többet tudna segíteni neked!!!

Sok sikert,remélem fogod még tudni szoptatni!! :)

2010. aug. 1. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
10 nap már sok szerintem,bekellett volna már indulnia...védőnő mit mond??
2010. aug. 1. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
19:29 vagyok,én is császárral szültem 4 hónapja,nekem 3. nap már volt tejem,igaz nem sok...
2010. aug. 1. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha még be tudsz rá ruházni akkor próbáld ki a more milk kapszulát. Nekem sem volt tejem, és csak ez vált be. Egy próbát megér.
2010. aug. 1. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:
próbáld ki a maláta sört.Nekem bevált!2hetes babó anyukája
2010. aug. 2. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!