1 hete szültem. Már 100 ml-ket szopik a baba, ami láthatóan elég neki. Viszont azt nem értem, hogy mitől van az, hogy 3 napja déltuánonként a hideg ráz, rossz a közérzetem? Talán a tejbelövellés miatt?
Még hőemelkedésem is van. Éjjel pedig patakokban folyik rólam a viz. Fázom mégis izzadok. A mellemet minden szopi után fejem, (már ami pár csepp jön belőle)
tudnátok segiteni?
tejlázad van.
vehetsz be panadolt.
nagyon gondosan fejd ki, és figyelj, nehogy csomó legyen benne.
ha nem lesz jobb 1-2 nap múlva, akkor menj orvoshoz!!!
nekem is volt ilyen.
Szia,én szülés után pont így jártam,nem is engedtek haza a kórházból,kaptam antibiotikumot!
Maszírozd jól át mindig a melled szopi előtt,fejj utána,ha csak pár csepp is!
Nekem majdnem fel kellett vágni a mellem is,mert nem mondták,hogy maszírozzam is!
Remélem hamar rendbe jössz!Jobbulást!
Jó babázást!
Szia
A terhesség alatt felgyülemlett víz is távozik belőled.
Én vagy 2 hétig úgy izzadtam mint a ló, de közben fáztam. Nem volt tejlázam, nem voltam begyulladva.
És a mellem mindig fázott, sőt az egész szoptatás alatt. Nem tudtam pucér mellel aludni, mint előtte, hanem pólóban.
Próbálj meg most többet pihenni, még csak 1 hete szültél, most "változókorban" vagy, nemrég még terhes voltál, most szoptatsz, más más hormonok...
Gratulálok a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!