Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 hete szültem. Már 100...

1 hete szültem. Már 100 ml-ket szopik a baba, ami láthatóan elég neki. Viszont azt nem értem, hogy mitől van az, hogy 3 napja déltuánonként a hideg ráz, rossz a közérzetem? Talán a tejbelövellés miatt?

Figyelt kérdés

Még hőemelkedésem is van. Éjjel pedig patakokban folyik rólam a viz. Fázom mégis izzadok. A mellemet minden szopi után fejem, (már ami pár csepp jön belőle)

tudnátok segiteni?

2010. jan. 24. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:

tejlázad van.

vehetsz be panadolt.

nagyon gondosan fejd ki, és figyelj, nehogy csomó legyen benne.

ha nem lesz jobb 1-2 nap múlva, akkor menj orvoshoz!!!

nekem is volt ilyen.

2010. jan. 24. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak a hormonok. A szülés nagy változás a szervezetedben, ráadásul szoptatsz, ami még nagyobb változás, mert eddig nem tetted. A szervezetednek hozzá kell szoknia, utána már nem lesz gond!
2010. jan. 24. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia,én szülés után pont így jártam,nem is engedtek haza a kórházból,kaptam antibiotikumot!

Maszírozd jól át mindig a melled szopi előtt,fejj utána,ha csak pár csepp is!

Nekem majdnem fel kellett vágni a mellem is,mert nem mondták,hogy maszírozzam is!

Remélem hamar rendbe jössz!Jobbulást!

Jó babázást!

Szia

2010. jan. 24. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség alatt felgyülemlett víz is távozik belőled.

Én vagy 2 hétig úgy izzadtam mint a ló, de közben fáztam. Nem volt tejlázam, nem voltam begyulladva.

És a mellem mindig fázott, sőt az egész szoptatás alatt. Nem tudtam pucér mellel aludni, mint előtte, hanem pólóban.

Próbálj meg most többet pihenni, még csak 1 hete szültél, most "változókorban" vagy, nemrég még terhes voltál, most szoptatsz, más más hormonok...

Gratulálok a babához!

2010. jan. 24. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!