Kis mellű anyukák meddig szoptattatok?
Egy éves a kisfiam, még mindig naponta többször szopizik, még mindig sok a tejem. Imádja.
Szülés elött nagyon kicsit volt a mellem, most sem sokkal nagyobb. Szerintem nem attól függ.
A szoptatás nincs összefüggésben a mell méretével!
Nekem is kis mellem van,10hós a kisfiam még szopik!
13:33 egyeltalán miért szültél gyereket? Hogy lehet ilyen kijelentést tenni,h utáltad szoptatni! Megcsinálni nem utáltad?
Felháboritó!!!!
Lányok, nyugi már!
Meglehet, hogy valaki tényleg nem szeret szoptatni, ez is valós dolog. Sokszor érzik ezt olyan anyukák, akik ilyen-olyan szopis (vagy épp nem szopis) problémákkal küzdenek és nem találnak rá a jó megoldásra. De pont ezért ne minősítgessük egymást. Kívülről nem lehet tudni, hogy milyen ok van/volt a háttérben.
A másik oldalon viszont, ez a topik a Szoptatásról szól és leginkább olyan anyukák jönnek ide, akik tanácsot és bíztatást kérnek, mert gondjaik vannak. Az a kijelentés (még ha igaz is), hogy én utáltam szoptatni és nem is volt jó eredménye, mert a gyerek beteg és allergiás is, minden, csak nem bíztató. Lehet, hogy így van és mindenkinek joga van szabadon véleményt nyilvánítani - de tegyük ezt úgy, hogy a többiek számára pozitív kicsengése legyen! Gyanítom, hogy anno az egész honlap azért jött létre, hogy segítséget adjunk egymásnak, nem azért, hogy hátráltassuk egymást.
Egyébként én vagyok, aki feljebb írta a 26 hónapot. Az én lányom is ekcémás és ő is volt már párszor beteg (székreki, hasmars), ettől függetlenül én abszolút szoptatáspárti, vagy ahogy egyesek mondják, fanatikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!