Kedves anyukák akik hosszú ideig szoptattatok/szoptattok (mondjuk 2 éves kor körülig), apuka ezt hogyan "viselte"?

Semmi extra, neki is természetes, hogy sokáig szoptataok (nagyt-10 éves- is 21 hónapig szoptattam) kicsi 16 hós múlt és még javában cicizik.
Atól még ugyanúgy szexelünk.

Milyen értelemben "hogyan viseli"?
Általában, az én férjemet nem zavarja vagy legalábbis nem mutatja. Úgy gondolja, hogy azt teszem a lányommal, amit a legjobbnak gondolok (és így is van:). Valószínűleg azért sem szól ebbe bele, mert az elején nagyon megküzdöttem a szoptatásért (részben az ő "ellenében" is), illetve mert mostanra már tanácsadónak készülök, vagyis tudom, hogy mit miért csinálok. Szóval szakmailag teljesen inkompetens a szememben és ezzel ő is tisztában van. Én dolgom, rám hagyja. :)
Az ellen sem volt semmi kifogása, hogy családi ágyazzunk, sőt, szerintem élvezte is egy kicsit. :) Pár héttel ezelőtt, 28 hónaposan került át a lányunk a saját szobájába, de továbbra is szopik még napi 2x. Semmi gond ezzel.
És szexuálisan sem érzem, hogy rossz dolognak tartaná a hosszú távú szoptatást. Igaz, hogy még gyakran érzékeny a mellem ill. a szülés óta annyira nem esik jól, ha kényezteti, dehát a szex nemcsak erről szól, sőt. ;) Az én szexuális étvágyamba és teljesítményembe szinte egyáltalán nem szólt bele a szoptatás, teljesen külön kezelem a kettőt. Talán ezért sincs neki sem problémája ezzel.

Az én páromnak nincs baja a cicizéssel, szereti nézni, ahogy eszik a kisfia, de még nem jelentkezett, hogy ő is kérne... Nem is tudom hogy fogadnám....
Gyerek előtt központi helyet foglalt el a mellem szeretkezés közben, de most nem tudnám elképzelni, hogy a párom csüngjön rajta! Azt meg végképp nem, hogy ő is szopizzon!!!!

Egyértelmű, hogy ha a gyerek hagy, azt ő is megkóstolhatja - mint ahogy az is, hogy a nő melle ilyenkor érzékenyebb, és nem szabad annyira ráncigálni, mint előtte.
Sokan szeretik nézni is, ahogy az anya szoptat.
Mi a gond?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!