Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem indult meg szülés után a...

Nem indult meg szülés után a tejem, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Mikor szültél?

A lehető leggyakrabban tedd mellre a babát, ha csak cumizik, az is nagyon sokat segít! Ő fogja tudni beindítani a tejtermelést leginkább, a kitartó cicizéssel. Csak ne add fel, próbálkozzatok, sikerülni fog!

2010. máj. 9. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:

KARAMALZ MALÁTA ITAL!!

Nekem a kórházban ajánlották, 7.hónapja szoptatok és dől a tejem.

egy próbát megér!! alkoholmentes, kapni a Tesco-ban, Metroban, DM ben ( A DM-ben a legdrágább 270 ft/üveg, a Metro-ban vettem a héten 180ft/üveg. A Tesco-ban is 200 ft körül mozog az ára, de van még az Interspárban is.)

a www.google.com-ba írdd be és olvass róla, sokiminden jót írnak. És nekem BEVÁLLT!!

2010. máj. 9. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:

mÁSODIK VAGYOK: EZEKET OLVASD EL!!

[link]

[link]

2010. máj. 9. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Magától nem fog megindulni, erre hiába vársz.

mellre kell tenni a babát naponta 8-12x, és/vagy fejni, fejni, fejni, minimum háromóránként. Mindenféle tea stb csak segít, de megindítani nem fogja a tejet, mert azt a babának, a szopizásnak, a mell ingerlésének kell.

2010. máj. 9. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
A karamalzról már én is hallottam elég jókat. A hagyományos dolgok még a rántott levesek, madártej, alkoholmentes sör, tejszaporító (gyógyszertárba lehet kapni por formájában), szűrt levek. De mint ahogy előzőek írták mellretétel a titka, amiket én írtam csak a szaporítását segítik elő.
2010. máj. 9. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Mennyit kell inni a maláta italbol egy nap?
2010. máj. 10. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Rengeteget kell szoptatni, ahányszor csak a baba akarja.

A karamalz nagyon jó. Igazából amitől elindul a tejelválasztás, az az árpamaláta (azt tartalmazza a karamalz is). De lehet kapni árpamaláta kávét is (csak a neve kávé), az van minden drogériában és baromi olcsó, azt hiszem 210 Ft egy zacskó, ami legalább 2 hétig elég.

2010. máj. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!