Nem indult meg szülés után a tejem, mit ajánlotok?
Mikor szültél?
A lehető leggyakrabban tedd mellre a babát, ha csak cumizik, az is nagyon sokat segít! Ő fogja tudni beindítani a tejtermelést leginkább, a kitartó cicizéssel. Csak ne add fel, próbálkozzatok, sikerülni fog!
KARAMALZ MALÁTA ITAL!!
Nekem a kórházban ajánlották, 7.hónapja szoptatok és dől a tejem.
egy próbát megér!! alkoholmentes, kapni a Tesco-ban, Metroban, DM ben ( A DM-ben a legdrágább 270 ft/üveg, a Metro-ban vettem a héten 180ft/üveg. A Tesco-ban is 200 ft körül mozog az ára, de van még az Interspárban is.)
a www.google.com-ba írdd be és olvass róla, sokiminden jót írnak. És nekem BEVÁLLT!!
Magától nem fog megindulni, erre hiába vársz.
mellre kell tenni a babát naponta 8-12x, és/vagy fejni, fejni, fejni, minimum háromóránként. Mindenféle tea stb csak segít, de megindítani nem fogja a tejet, mert azt a babának, a szopizásnak, a mell ingerlésének kell.
Rengeteget kell szoptatni, ahányszor csak a baba akarja.
A karamalz nagyon jó. Igazából amitől elindul a tejelválasztás, az az árpamaláta (azt tartalmazza a karamalz is). De lehet kapni árpamaláta kávét is (csak a neve kávé), az van minden drogériában és baromi olcsó, azt hiszem 210 Ft egy zacskó, ami legalább 2 hétig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!