Szülés után milyen védekezést ajánlotok?
Ja...irtad "szules utan". Figyelmetlen voltam. Bocs.
Nem a kerdeshez tartozik, valoban. Csak tudod, elgondolkoztam azon hogy milyen sokk lehet megtudni hogy babat varsz mikor tudod jol hogy vedekeztel. Nehez dontes volt megtartani a babat?
De hogy a kerdesre is feleljek, jo velemenyt hallottam es olvastam a Pharmatex huvelykuprol:
Allitolag jo a vedelmi kepessege. Altalaban a kupokrol nem lehet sok jo velemenyt hallani, de ezt sokan dicserik. Persze ez sem ved 100% -an de jonak van tekintve.
Semmi baj!
Nem volt kérdés, hogy megtartjuk, örökbe pedig nem lett volna szívünk adni, ha már egyszer összehoztuk, akkor a miénk.:) Szerencsére egészségesnek tűnik, hamar kiderült, hogy már a pocakban van, és abba tudtam hagyni a tablettát.
Szoptatás alatt cölibátust fogadunk valószínűleg, utána pedig szerintem ezt a Pharmatex-et fogjuk használni, csak valamivel még kombinálni kellene. Utánanéztem az injekciónak és nem igazán győzött meg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!