Hüvelygyulladásra milyen gyógyírt ajánlotok? Amit nem receptre adnak?
Hihetetlen, hogy az orvos nem vett tovabbi keneteket vagy kuldott el meg vizsgalatra, bar, ha sztkba jarsz, ezen sporolnak, ha maganhoz, sok helyen nincs erre lehetoseg es draga.
Ha gomba okozza, akkor jo ra akar a canesten is. Ha nem valik be, erdemes kesobb levetetni, hogy pontosan milyen fajtaja van a gombanak es arra kiiratni gyogyszert.
Ha bakterialis, akkor antibiotikummal lehet kikezelni, attol fuggoen, milyen fertozesed van. Nagyon sok van, a tunetek pedig sokszor hasonloak vagy ugyanolyanok egy-egy fertozesnel. Ezert kell megnezetni, pontosan mirol van szo. Mert, ha nem kezeled ki terhesseg elott, mert nemelyik akar vetelest vagy koraszulest is okozhat, de a babanak sem tesz jot a szulesnel.
Szerintem, ha a dokid nem tajekoztatott ilyenekrol, akkor nem is ert hozza a fertozesekhez, hanem a regi modszereket kovetve 1-2 bacira vesz le kenetet. Pedig nagyon fontos alaposan kideriteni, mielott felirja a kezelest.
Az is lehet, hogy felesleges az antibiotikum vagy a gomba elleni, mert csak felborult a huvelyi flora egyensulya, erre is megvan a megfelelo kezeles. Keress egy masik dokit szerintem es mielobb vizsgatasd ki magad, a teherbeeses szempontjabol is fontos es a kesobbi terhessegre nezve is. Ezt tudom ajanlani. Lathatatlanban ne hagyd magad kezeltetni, meg kell tudni elotte, mi a gyulladas okozoja.
A cickafark kiegeszito kezelesnek jo, de egy bakteriumot csak az ellene hatados antibiotikum a jo, a gomba ellen pedig ertelemszeruen gombaelleni.
Felsorolhatnam most mennyi fertozes fajta letezik, melyek a gyakoriak, de talalsz rola infot a neten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!