Mit ajánlotok, szeretnék főzni olyan ételeket, amit le lehet fagyasztani és szülés után csak elő venném a fagyasztóból?
Minden ételt lelehet fagyasztani, a krumpli kivételével.
Húsokat,fasírozottat kisütve, tésztákat megfőzve,leveseket tészta nélkül stb.
Előrepanírozva húst, fasírtot(a köret mellé hamar megvan), töltött káposzta(én mindig fagyasztok is, mert sokat főzök egyszerre, bár neked nem lesz ajánlott, de a párodnak jó), pörkölt (bármilyen húsból).
most hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van még
Én főzeléket is fagyasztottam. Mivel egyedül voltam, semmi segitségem nem volt, két hétre főztem. A férjem hozott az első héten, de utána dolgozni ment. leirom miket. Hozzáteszem, h a tészta kifőzésén kivül, semmit nem csináltam. nem sütöttem ki fasirtot sem. úgy készültem, h tényleg semmit ne kelljen csinálni.
Főzelék: zöldborsó sárgaborsó főzelék, finomfőzelék
Húsok: csirke pörkölt, sertéspörkölt, töltött hasalja szeletelve
Töltöttkáposzta, resztelt máj,
édesség,sütemény: zserbó szeletelve,pogácsa
Vettem még olyan zacskós bagetteket, amik félkészek és a sütőben kell kisütni arra az esetre, ha kenyéréért sem tudok elmenni. Volt még a fagyóban virsli, debreceni.
Még gyümölcsöt is tettem el. :-))) Most igy utólag azt ondom, túlbiztositottam magam, de az az igaszág, h tényleg kőkemény volt az első két hét, és jól jött. szépen lassan minden elfogyott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!