Milyen mellszívót vegyek?
Figyelt kérdés
Aki már eldöntötte közületek, hogy előre megveszi a mellszívót vagy már meg is vette azok válaszát várom. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy érdemes-e előre megvenni stb.
Köszönöm a válaszokat előre is!
34 hetes kismama.
2008. okt. 11. 14:28
1/7 anonim válasza:
avent isis uno elektromos
durvan draga, de a legjobbnak nez ki
valszeg hasznaltat probalok vadaszni
2/7 anonim válasza:
szia nálunk a nagoybbik lányunk nem tudott szopizni mert egy érdaganat van a száján ezért én nekem fejenm kellett 4 hónpig csak fejtem és ő nem is akapottt mást mint tejet és ezt az aventos kézi mellszívónak köszönhetem
3/7 anonim válasza:
Én is Avent kézi mellszívót vettem és nagyon jó volt. Bent a kórházban is azt mondták a csecsemős nővérek hogy szerintük ez a legjobb.
4/7 anonim válasza:
Igen, vegyél előre mindenképp. Én nem vettem, megbántam. Már a kórházban kellett volna, vidd be.
Én nem akartam drágát venni, hisz ki tudja, lesz -e tejem. Egy 3000 ftos kézi vákumos huzogatóst vettünk, tökéletesen bevált még most is.
4 hós a lányom:-)
6/7 anonim válasza:
Nekem a kézi aventos meg sem mozdította a tejemet,már sírtam ketten próbáltuk lefejni a férjemmel és egy csepp sem jött ki!Pesztonkám volt és nagyon meg vagyok elégedve vele,ráadásul orrszívója is van-igaz az egy kicsit gyenge,de a mellszívó rész nagyon jó!Nagyon sokat köszönhetek neki.Én szülés előtt vettem meg és nem is bántam meg.3hós baba mamája
7/7 anonim válasza:
Nekem is aventos, kézi van, mást nem is próbáltam. Ez bevált, 6 hónapig fejtem vele a fagyasztóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!