Milyen mellszívót vegyek?
Figyelt kérdés
Előző babámnál kézi pumpás mellszívóm volt,egyáltalán nem voltam vele megelégedve!Egyáltalán melyik a jobb,ha elektromosat vagy kézit veszek? Előzőleg fél éven keresztül fejtem,szóval most is úgy készülök,hogy lehet,hogy sokat kell majd használnom!2011. jún. 23. 10:26
1/11 anonim válasza:
Elektromosat! Nekem Medela Mini Electric-em van. Nagyon szeretem
2/11 anonim válasza:
Szerintem elektromosat! A kézivel sok a macera és a kezed is megfájdul tőle. Az elektromos kényelmessebb és gyorsabb!
3/11 anonim válasza:
nekem mindkettő van, ha már itt tartunk szívesen eladom, mert már nem kell. :)
de elektromosra voksolok:
neked nem kell erőt kifejtened, csak rátenni a melledre. ezerszer kényelmesebb
4/11 anonim válasza:
Nekem az aventes kézi mellszívó vált be. Nagyon jó mert nem esik ki a szemem mikor megszívtam vele... :)nem ugy mint a gépinél.... :)
5/11 A kérdező kommentje:
Számít az,hogy mekkora a mell?Mert olvasgattam a mellszívásról,és az egyik oldalon írták,hogy melyik mellszívó jobb a kicsi mellhez,ez lényeges szempont?Nekem kicsi 85/B-s a mellem!
2011. jún. 23. 11:39
6/11 anonim válasza:
Én is a medela mini electricet ajánlom. Ettől "nem esik ki a szemed", mert szabályozható a szívás-erősség.
7/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok, aki eredetileg 75/A-as, de a terhesség alatt feltornászta B-ig. :)
8/11 anonim válasza:
a 85B kicsi? nekem 70/a és jó volt hozzá az avent. de egyébként minden mellhez jó kell, hogy legyen, tölcsér alakú.
9/11 anonim válasza:
85/B, és jó a Medela Mini :) /szerintem ez a típus inkább a nagymellnél lehet gond/
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,még várom őket!
Úgy látom akkor a Madela mini sok mindenkinek bejön!
2011. jún. 23. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!