Milyen mellszívót vegyek? Eddig a Pesztonka elektromos mellszívót kölcsönöztem, de szeretnék sajátot, de félek a kézi nem lesz olyan hatékony, gyors? Mi a vélemény, a legjobbat ajánljátok!
Én Avent Isis kézit vettem használtan a Vaterán, a barátnőm javaslatára, akinek nagyon bevált. Nekem is annyira bevált, hogy ha ezt előre tudom, nem sajnáltam volna kiadni a pénzt egy újra sem.
Sokat fejek, mert a babám nem szopik, de elektromosra mégsem akarok váltani, mert kézzel sokkal érzékenyebben tudok reagálni a cicimre, sokkal többféleképpen tudok fejni: az elején apró, pici mopzdulatokkal, amikor megindul, akkor hosszú felületes szívásokkal, a végén erőteljes szívásokkal. Mikor hogy esik jól. Ezt az elektromos sose tudná utánam csinálni. :-(
Egyik kézzel pumpálok, a másikkal a cicit fogom, mert nagy. :-) 15-30 perc alatt fejem le mindkét mellemet. A mennyiség változó: reggel több, este kevesebb.
Szia!
Nekem Pesztronka elektromos van, és újonnan vettem 12000ft-ért. Annyit sem akarsz/tudsz rászánni (mégsem 30000ft)? Használtan (TeszVesz, Vatera) szerintem még olcsóbb. Csak, ha bejött, mert ha eddig azt használtad, gondolom Neked is jó volt! Nekem nagyon bejött!! Én csak fejek, a kislányom nem szopizik.
Másról nem tudok véleményt írni, mert én csak ezt használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!