Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen mellszívót vegyek?

Milyen mellszívót vegyek?

Figyelt kérdés
Tommee Tippee, vagy Avent? Tapasztalatok? Kinek melyik van, és miért szereti, vagy a másikat miért nem ajánlja. (kézi mellszívóról van szó). Köszönöm a segítséget!
2011. márc. 4. 09:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Avent van kézi.. a tt.-t nem ismerem.

miért szeretem? mert kihúz a csávából az ember nem szereti a mellszívóját különösebben jól egyszerüen müködöt kell venni akkor hasznos de hogy szeretni...

amit nem ajánlok az ez:

[link]

- konkrétan szart se ér... -

2011. márc. 4. 10:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem Avent van,már a második babámnál "koptatom".Nekem bevált,elégedett vagyok vele,gyors és hatékony.A szopás-mechanikáját utánozza,fájdalommentes.Jól tisztítható,tároló poharai szuperek.Kb 4-4hónapig kellett nekem(már beállt a kereslet-kínálat)de addig naponta többször(tele a fagyasztó)A többi márkáról nem tudok nyilatkozni.
2011. márc. 4. 10:07
 3/10 szikra veronika ***** válasza:
Szia nekem tommee tippee van. Igaz én nem tudtam sokáig szoptatni, de amikor használtam nagyon jó volt. Most itt áll szinte vadi újan.:( Én csak ajánlani tudom
2011. márc. 4. 10:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, várok még válaszokat.
2011. márc. 4. 10:11
 5/10 anonim ***** válasza:

" babával használtam Aventet. Másodikkal megvettem az elektromos részét is, az nem vált be mert lassabb volt sokkal mint a kézivel.

De a kézi az szuper!!! Első babánál 7, másodiknál 5 hónapig használtam.

2011. márc. 4. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

2 baba, és nem " baba:))) Bocsi

2011. márc. 4. 10:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem Tommee Tippee kézi van, sokat használtam, mert napi ötször- hatszor fejtem 3 hónapon keresztül.

Működésében meg voltam vele elégedve, de ha újra kezdeném Aventeset vennék.

A TT -t ugyanis csak így lehet szétszedni: cumisüveg alja+ összekötő perem és maga a szívó, ami egyben van, meg a szelepsapkát lehet még kivenni és cserélni is és pont a legkényesebb részt, ahol a tejet beszívja és továbbengedi, (ez egy redőzött műanyag vákumképző rész, amit egyébként is nagyon nehéz lenne tisztítani) nem lehet kitisztítani, nem lehet belenyúlni.

Egy kész baktériumtrágya lett, szinte mozog!

1 hónap után be is sárgult, és tejmaradványok vannak benne; hiába mostam el, pucoltam ki fogvájóval és fültisztítóval-ahogy épp tudtam és sterilizáltam minden használat után.

(Aki keveset használja annak ez a probléma fel sem tűnik, vagy csak nagyon sok idő után, de akkor is létezik!

Olvastam olyat, aki használtan el meri adni az ilyen mellszívót, a gyomrom kavarog a gondolattól is!!!)

Ha még tovább kellett volna használnom, vettem volna egy Aventeset, az biztos, mert már nem is mertem odaadni a lefejt tejet a babámnak, nehogy bevigyek valami fertőzést a szervezetébe.

Jól gondold meg a választásod, győződj meg arról, hogy normálisan szétszedhető, tisztítható és sterilizálható mellszívót vegyél!

2011. márc. 4. 10:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem elektromos medelám van s nagyon meg vagyok vele elégedve csak ajánlani tudom.Új ára:20 000 körül mozog.15 hónapja anyatejleadó vagyok.Havi szinten 25-30 liztert is elvisznek.Csodákra képes a gép!

2011. márc. 4. 11:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem kézi Aventesem van, gépijét is próbáltam, de egyáltalán nem tudtam használni, de a kézi nagyon jó. Pedig eleinte ezzel sem ment és a tejem sem túl sok, csak éjszaka fejek, mivel nem kel fel a babám. De még pumpálni sem kel, csak rányomok és jön a tej, 10 perc alatt 1 dl.
2011. márc. 4. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
avent kézi nekem bevált (szoptatás után maradékot fejtem vele), de látom, hogy a szilikon öregszik rajta, és romlik a vákuum (4 éve született első gyerekhez vettem újonnan). Így ebből nem vennék használtat, mert esetleg a gyenge tapadás miatt nem jön létre jó szívóerő. Jól szétszedhető, mosogatógépben is mosható.
2011. ápr. 27. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!