Milyen mellszívót vegyek?
Avent van kézi.. a tt.-t nem ismerem.
miért szeretem? mert kihúz a csávából az ember nem szereti a mellszívóját különösebben jól egyszerüen müködöt kell venni akkor hasznos de hogy szeretni...
amit nem ajánlok az ez:
- konkrétan szart se ér... -
" babával használtam Aventet. Másodikkal megvettem az elektromos részét is, az nem vált be mert lassabb volt sokkal mint a kézivel.
De a kézi az szuper!!! Első babánál 7, másodiknál 5 hónapig használtam.
Előző vagyok!
2 baba, és nem " baba:))) Bocsi
Nekem Tommee Tippee kézi van, sokat használtam, mert napi ötször- hatszor fejtem 3 hónapon keresztül.
Működésében meg voltam vele elégedve, de ha újra kezdeném Aventeset vennék.
A TT -t ugyanis csak így lehet szétszedni: cumisüveg alja+ összekötő perem és maga a szívó, ami egyben van, meg a szelepsapkát lehet még kivenni és cserélni is és pont a legkényesebb részt, ahol a tejet beszívja és továbbengedi, (ez egy redőzött műanyag vákumképző rész, amit egyébként is nagyon nehéz lenne tisztítani) nem lehet kitisztítani, nem lehet belenyúlni.
Egy kész baktériumtrágya lett, szinte mozog!
1 hónap után be is sárgult, és tejmaradványok vannak benne; hiába mostam el, pucoltam ki fogvájóval és fültisztítóval-ahogy épp tudtam és sterilizáltam minden használat után.
(Aki keveset használja annak ez a probléma fel sem tűnik, vagy csak nagyon sok idő után, de akkor is létezik!
Olvastam olyat, aki használtan el meri adni az ilyen mellszívót, a gyomrom kavarog a gondolattól is!!!)
Ha még tovább kellett volna használnom, vettem volna egy Aventeset, az biztos, mert már nem is mertem odaadni a lefejt tejet a babámnak, nehogy bevigyek valami fertőzést a szervezetébe.
Jól gondold meg a választásod, győződj meg arról, hogy normálisan szétszedhető, tisztítható és sterilizálható mellszívót vegyél!
Szia!
Nekem elektromos medelám van s nagyon meg vagyok vele elégedve csak ajánlani tudom.Új ára:20 000 körül mozog.15 hónapja anyatejleadó vagyok.Havi szinten 25-30 liztert is elvisznek.Csodákra képes a gép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!