Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Avent vagy Tommee Tippe kézi...

Avent vagy Tommee Tippe kézi mellszívót vegyek? Akinek van személyes tapasztalata mindkettőről attól várnám leginkább a segítséget! De külön is érdekel, hogy mennyire fárasztó, vagy egyszerű a használata? Mennyi ideig tart a fejése?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Medela eletromosat használok, most is itt a gép előtt. 10-10 percig szoktam legalább, aztán még megnézem, hogy valamerről jön-e még. Nem akar már szopizni a babám, kénytelen vagyok így megoldani. Ajánlani tudom ezt a fajtát!
2010. ápr. 26. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem Avent Isis kézi mellszívóm volt és csak ajánlani tudom.Valahogy nekem a gépi mellszívók nem jöttek be(nem is próbáltam) a tehenek jutnak eszembe róla amikor azokat is ilyen bazi nagy elektromossal fejik:))

Szóval az Aventtel nagyon meg voltam elégedve kicsi,könnyű,magadnak szabályozod,egyszerű használni.Vettem hozzá anyatejgyűjtő pohárkákat és cumisüveg is van ami hozzá csatlakoztatható könnyen.

Nekem bevált.

2010. ápr. 26. 12:40
 3/5 Nikcsi ***** válasza:

Huuuu en egesz tapasztalt vagyok ezen a teren. :)

Avent es Tomee kezit is hasznaltam, ugyanolyan jo mindketto, bar en inkabb Avent parti vagyok. Hosszu tavon viszont nagyon faraszto a kezi hasznalata. A nagyobbik fiam nem volt hajlando szopizni igy fejtem neki napi 6-7 alkalom a kezivel nagyon megterhelo tud lenni, nekem par het utan folyamatosan fajtak a huvelykujjaim.

A masodik babanal mar Avent elektromosat hasznaltam, nekem nagyon bejott, szepen kiszivta a mellem.

Kezivel nekem ugy 20-25 perc volt a ket mell

Gepivel 15 perc

2010. ápr. 26. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem Avent kézi mellszívóm van, de nagy csalódás. Mindenki agyba-főbe dícséri de... Szívni szív, nincs is azzal semmi baj. Viszont van benne egy kis fedél, ami folyton folyvást kiugrik a helyéről, így szívás közben mindig szét kell szerelni vissza tenni a helyére, majd újra szívni. Aztán megint kipattan, megint szerelés. Ez pedig nem túl higiénikus.. 3 ilyen kis fedél van a dobozban, mindhárommal ezt csinálja. És nem csak az enyém. Barátnőmnek is ugyanez a baja, illetve más fórumokon is olvastam erről. Szóval sztem ne az Aventet vegyed.
2010. ápr. 26. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem Avent Isis elektromos mellszívóm van, komplett készlet, mindenféle tartozékkal, cumival, stb. A párom szerezte be, tehát tapasztalat nem volt, hogy melyiket is érdemes venni.Este nyolckor rohant el megvenni amikor már csak cseppeket bírtam kifacsarni a mellemből (begyulladt és alig akart jönni belőle valami). Szerintem nagyon megéri ( ezt használtan vettük az Expresszből egy tízesért)és akár kéziként is tudod használni. Jól szív, könnyű vele fejni. A kisfiam sajna nem cicizik és amikor begyulladt a mellem számomra "életmentő" volt a gép mert nagyon jól kiszívta, és mellette még tudtam masszírozni is a mellem fejés közben.
2010. ápr. 27. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!