Tescos anyatej gyűjtő zacsiról van valakinek tapasztalata? Kb 1000 ft, és 40 dbos. , eléggé megérné, ha jó. Be is van vonalkázva.
Tényleg? :(
ez tescos márkájú, és elég jó áron van, ahhoz képest, hogy a medela zacsik 4000 körül vannak. És most olvastam, hogy nem is nagyon érdemes sokat lefagyasztani, én is csak annyit akarok, ha lesz néha olyan, hogy véletlenül nem tudok otthon lenni etetésnél, akkor ne legyen gond. Mondjuk az első gyereknél ez keményen egyszer elő is fordult. vagy ha esetleg beteg vagyok, ilyenekre gondoltam.
Nekem még nem kell, de nagyon örülök, hogy rátaláltam. Nem kell mosogatni, mint az Aventos poharat, csak kidobni utána. Azt meg néztem, hogy a medelából 20 darab 4200...
Én arra gondoltam ebbe tudnék majd neki eltenni nyáron gyümit is télire. elvileg nyáron fog születni, és mire ehet ilyeneket, pont nem lesz semmi :)
A tescos mellszívót nem ismeritek véletlenül?
nekem van tescos mellszívóm.szerettem nagyon.jó erős vákuumja volt neki,csak a gumija sajnos már tönkrement(valószeg a kifőzés nem tetszett neki),külön meg nem lehet bele venni(mondjuk én már rég nem használom).pillanatok alatt lefejtem vele a tejet.
zacskóm is volt,de már nem kellet használnom,mire a másik elfogyott volna,igy elajándékoztam egy friss anyukának.igy arról nem tudok véleményt mondani.
veszel sima műanyaggpoharat és abba teszed.
amúgy 25 froint/darab zacskó anyira nem olcsó
ja és tescos:-(((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!