Tescos anyatej gyűjtő zacsiról van valakinek tapasztalata? Kb 1000 ft, és 40 dbos. , eléggé megérné, ha jó. Be is van vonalkázva.
én tescos zacsit használok. fagyasztottam és olvasztottam is már ki tejcsit amit a kicsi megevett. nagyon jó én nagyon szeretem. dupla záróréteg van rajta így semmi nem folyhat ki belőle, hamar gyorsan kiolvad belőle mert elég vékony. én csak zacskós tejnek hívom :)
a vonalkázás gyakorlatilag semmit nem ér rajta, mert ha beleöntöm akkor sehogysem annyit mutat mint amennyi valójában benne van, gondolom függ attól hogy áll a zacsi.
ezért én be szoktam karikázni mennyit raktam bele. nem kell mosogatni el lehet dobni nem is drága így nem is sajnálom! és elég sok 2 és fél deci belefér, bár én a felét szoktam csak mert egyszerre többet ugysem nagyon eszik ha mégis előveszek másikat... a dobozában van leírás, amolyan használati utmutato és minden le van írva amit fontos betartani. pl hogy amennyit levegőt csak lehet annyit ki kell szorítani belőle stb
összeségében eddig csak pozitiv tapasztalatom van!
hozzá pedig aventes kézi mellszívót használok azt is szeretem nagyon jó és relatív gyorsan le lehet vele fejni, csak az a massziroropárnás vége nem mindig szuperál oly modon hogy néha a szilikon és a müanyag közé folyik a tejcsi de ettől függetlenül nagyon jó, egyből a cumisüvegbe lehet fejni. jó hasznát veszem mikor elmegyünk valahova és másnak kell etetni a kicsit.
Köszi a sok választ!!!! :)
Akkor hamarosan veszek is belőle, nehogy eltűnjön, mire kell, mert ez ugye tesco specialitás lenne. (imádtam a spenótjukat :) )
Mellszívót vettem egy medelát, elektromosat, használtan, meg majd kapok egy aventet, kézit. Ez már csak elég lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!