Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor apad el a tejem? Mit...

Mikor apad el a tejem? Mit tegyek, hogy már ne legyen?

Figyelt kérdés
A kisbabám nem hajlandó szopizni, így kénytelen vagyok fejni, bár már alig van tejem. A bal cicimben, már szinte semmi, de csomót szoktam érezni, még 10ml sem jön le. A másik oldalon kb. 30ml, naponta 1-2-szer szoktam fejni, de már inkább abba szeretném hagyni, ez már nem mennyiség. Próbáltam visszahozni, de nem sikerült, mostmár jobb lenne, ha nem kellene ezzel bajlódni. Mit csináljak? Mert ugye a csomók meg nem jók.
2010. máj. 8. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Szedj urtica urens 30CH-t, mindig csak annyit fejj, hogy megkönnyebbüljön a melled. A csomókat forró zuhany alatt masszírozd ki, és utána fejd le ami kijön. Ha elmúltak a csomók, akkor alkalmazhatod a pici mennyiséget fejsz dolgot, és fokozatosan elhagyhatod a fejőt.
2010. máj. 8. 16:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. máj. 8. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam. Nem tettem cicire és mindig picit lefejtem. Csak annyit fejtem, hogy a csomók eltűnjenek. kb 8-10 nap alatt elapadt.
2010. máj. 9. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!