Anyukák! Van itt olyan, aki csak feji a tejet mert nem szopik a babája?
Figyelt kérdés
Az enyém három hónapos, és napi 300-400 ml között tudok fejni. Úgy érzem, hogy szinte mindegy, hogy hányszor fejek naponta, a mennyiség nem változik. Szedek homeós bogyót és iszok sört, de jó lenne valahogy szaporítani. Nektek hogyan sikerül?2010. máj. 7. 11:04
11/12 xStefix válasza:
Bár már úgy tűnik, késő, de azért leírom: koraszülött babáknak a Habermann-féle etetőt szokták javasolni. Emellett később több esély van arra, hogy áttérjetek a szopira. (A cumisüveg ugye elég necces, főleg nálunk.)
Nektek nem szóltak róla?
12/12 anonim válasza:
Én is sokat kínlódtam a szoptatással, sajnos nekem sem jött be az,amit mindenki olyan biztosan állít, hogy a tejmennyiség hozzáigazodik a baba igényéhez. Egy idő után egyre többet kellett pótolni. Én azt javaslom, hogy ne gyötörd emiatt magad, mert csak rosszabb lesz a tejre nézve is. Annyi van,amennyi van, kár görcsölni rajta. Fejjél, amíg tudsz, ennyit tehetsz. Túl nagy csodákat a tejszaporító praktikáktól sem kell várni, valamennyit segítenek, de ha te pl. közepes tejű anyuka vagy, semmitől nem leszel tejcsárda:)).Legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!