Anyukák! Van itt olyan, aki csak feji a tejet mert nem szopik a babája?
A szoptatással nőne a mennyiség. Miért nem szopik?
Valahogy én is így vagyok, borzasztó lusta a baba. De azért én kínlódom már 3 hónapja. Szoptatom 40 percet, van, hogy 100 ml-t iszik, van, hogy 10-et, utána fejek. Szerintem próbáld te is minél többször mellre tenni.
Vasárnap lsz 7 hetes a korababám, és nekem sem szopizik, sajnos. :-( Fejem neki. Eleve fejéssel indítottam be a tejtermelést. Rendszeresen 2,5-3 óránként fejek, mindig amikor a fiam megéhezik. Napi másfél liter tejem van, ennek feléből gyönyörűen hízik a fiam, a másik felét le tudom adni.
De egy kétoldali mellgyulladás után átmenetileg visszaesett a tejtermelésem 2-3 deciről 80 milire fejésenként, ami kevesebb, mint amennyi kell a fiamnak. Nekem a görögszénamag-tea segített. A hatás azonnali volt: este ittam a teát először, hajnalban már megháromszorozódott a tejmennyiségem.
Ajánlom, próbéld ki. És persze fejés, fejés fejés.
A fejéshez egy tipp: én fejés közben, a nyomókar nyomása közben masszírozom, nyomogatom is a mellemet, így az utolsó cseppet is ki tudom szedni belőle, amivel a fejő a puszta vákuummal már nem tudna megbirkózni, csak a babám szája, ha szopna.
Köszi a válaszokat :)
Akik 3 óránként fejtek, éjszaka is fejtek? Én nem, csak késő este és kora reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!