Szoptatós Anyukák, akiknek 1,5 év körüli a babája, leírnátok a napi étkezést?
Amennyire emlékszem, ilyenkor álltunk át a napi 3 szopira. Több hónapig próbálgattam előtte, amíg ekkorra el tudtuk hagyni a délutáni/koraesti szopizást, így maradt a reggel-este + a du. alvás előtti.
Enni elég sokfélét ettünk, étkezés napi 4x volt: reggeli, ebéd, uzsi, vacsi.
Nekem 1 éves korától, még minig napi 3x ciczik, 2 éves lesz 8-án.
Reggel, délutáni alvás után és este.
Most szeretném tőle elvenni az délutánit, de oylen nehét
Mondja, hogy Anya adsz cicit? légyszi?
A
előz
nekem si 4x evett, eszik
reggeli ebéd, uzsi, vacsi
illetve gyümölcsöt szokott kérni étkezések között
reggel szopizik és változó mennyit reggelezik, van mikor 1-2 falatot,de van mikor eszik rendesen, kenyeret valamivel, aztán gyümölcsöt is még délelőtt.
délben ebédel, amit mi, azzal nincs gond aztán elalvás előtt szopik. délután gyümölcsöt, sajtos tallért, kölesgolyót ilyesmiket eszik, vacsira pedig kenyér valamivel 8sajt, sonka stb.)esti elalvás előtt szopik. éjszaka még ébred és akkor is csak cicin alszik vissza. 15 hós múlt. nálatok hogy van?
Szia!
1,5 éves fiam 2x szopik, reggel és este.Ha reggel későn ébred (8körül) akkor nem adok neki cicit, mert nem fog reggelizni.Reggeli általában péksüti vagy vajas kifli.Általában minden étkezés után kap gyümölcsöt, mandarin, alma, kiwi, banán... stb. Ebédre azt eszi amit mi.Uzsonna joghurt,túrórúdi,vagy esetleg az ebédből a leves (ha nem azt kapta délbe)valamilyen keksz. Ez a nasi időszak mert az evések között nincs nasi, mert rossz evő és akkor nem enne normálisan. Vacsora felvágott vagy virsli, esetleg májkrém, vagy bundáskenyér meg ami a kezünk ügyébe akad.
Köszönöm a válaszokat!!
Nálunk is hasonlóan alakul,mint az utolsó előtti válaszolónak:
reggel szopizik,
tízórai:joghurt v. puding + zsemle,
ebéd: amit mi,
a délutáni alváselőtt általában cicizik,
uzsonna: gyümölcs (+ túrórudi),
vacsora: amit mi,
elalvás előtt szintén cici.
De ha jön a foga,napközben többször is szopizik.
17 hónapos a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!