Lehet emiatt nincs étvágya a kisfiamnak?
Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam és még mindig szopizik, elég sok tejem van még, viszont egy hónapja sajnos vissza szoktam a cigire. Mostanaban a kisfiam nem igazán akar enni, nincs étvágya. Lehet, hogy a cigi miatt van?2017. jan. 20. 17:00
21/23 A kérdező kommentje:
Igen letettem már egyszer miatta.
Amikor megtudtam, hogy várandós vagyok, rögtön letettem.
De most úgy érzem, hogy túl sok a problémàm és legalább ez a 2-3 szál cigi "jól esik". Megprobalom leszoktatni a szopizasrol, mert az orvos is mondta, hogy lassan meg kell próbálni leszoktatni.
2017. jan. 21. 07:25
22/23 anonim válasza:
Kérdező, 2,5 éves a lányom, 2 hónappal terhesség előtt hagytam abba a cigit. A legkisebb náthából is hörgőgyulladása lehet, elképzelhető, hogy asztmás, szteroidozni kell. Felteszem magamnak a kérdést folyamatosan, hogy vajon akkor is így lenne, ha előbb abbahagyom a dohányzást? Soha nem fog kiderülni.. Ne tedd ezt se a gyerekeddel, se magaddal, kerüld el az esetleges lelkiismeretfurdalást.
23/23 A kérdező kommentje:
Én is asztmás vagyok egész kiskorom óta.Tudom milyen rossz, hisz anyukám két naponta szaladt velem a kórházba, ahol évekig félre kezeltek sajnos.
Megprobalok leszokni, ma még nem gyújtottam rá.
2017. jan. 21. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!