Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az antibiotukumtól nincs...

Az antibiotukumtól nincs étvágya a kisfiamnak?

Figyelt kérdés
3. napja kapja az antibiotikumot (orrfolyás, köhögés), és azóta szinte csak reggel és este issza meg a kb. 1,5 dl tápszerét az egyéves kisfiam. Nem hajlandó semmi mást enni, még kb. 1 dl teát iszik meg mellé. Nem lesz baja, hogy nem eszik?
2011. dec. 18. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Baja nem lesz, de a súlya visszaeshet. Sajnos igen, előfordul, hogy az antibiotikumtól elmegy az étvágya.
2011. dec. 18. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg az antibiotikumtól van. Én be sem tudtam neki adni, és akárhányszor sikerült, mindig kihányta szegénykém.

Azért próbáld meg többet itatni, esetleg Nurofenes fecskendővel, az még tetszeni is fog neki.

2011. dec. 18. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nalunk, ezek szerint normalis. Augmentint szedunk 4. napja es ma szinte semmit sem evett, a gyogyszert is nehezen tudtam beadni. Annak viszont orulok, hogy szopizik rendesen, sajnos nehezen, a natha miatt.
2011. dec. 19. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!