Anyukák! Hol tudnék kisfiamnak jó minőségű overállt venni?
Én a két részes híve vagyok minden szempontból, de ez egyéni. Van olyan bölcsi/ovi, ahol 2 részest kérnek...
Ha az ár nem számít, akkor sok lehetőséged van.
Én a Decathlonba mennék.
Én végignéztem mindent,a kínaitól a Hervis-ig.
Aztán,mivel a kínaiban 5000 egy overál,amiről messziről ordit a származási helye,a Hervis nyert a 8000 ft-os szép,igényes,minőségi termékével.Ez a legocsóbb.De a fiam overálban akar aludni:)
Egyrészes híve vagyok. Nem kell félteni a derekát, nyugodtan fetrenghet a hóban, vagy ha felemelem nincs kinnt a dereka, vagy ha a bicajba rakom is könnyebb , nem kell huzogatni a kabátot. Itthon még a nagyfiam, 4 éves is egyrészesben lesz. Oviba neki már kétrészes. Kicsi mindenképp egyrészest kap megint.
Kínaiba itt 6500, nagyon drága, bár nem rossz. Mi tavaly a vásárban vettük ennek töredékéért. De szépet láttam a C&A-ban is és a bababoltban is, de nekem arra nem volt pénzem.
Internetről nem merek rendelni, én szeretem rápróbálni. Mi most vasárnap próbálunk a kicsinek újra a vásárban venni, remélem szerencsénk lesz.
Pénz kérdés az egész. Egyébként ha lenne több pénzem, símán megvenném a kínait, nagyon jók, vastagak, vízlepergetős.
Ezekkel nem tudom mi a bajod. Igaz nem azt kell beírni, hogy 86-os, hanem hogy hány hónapos a gyerek, de talán nem okoz majd gondot. :o)
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!