Mekkora téli overallt vegyek?
szerintem próbáld hozzá a boltban mert eltéröek a számozások.
amire figyelj újszülöttnél, hogy térdig lehúzható cipzár legyen, mert másikfajtába nem tudod majd bele tuszkolni.
amúgy 4 kilóval született szeptemberi lányomnak mi 56-t vettünk ami óriási volt rá.
szerintem is bundazsákot vegyél, abban nem számít mekkora a baba hossza
hány cm a kicsi? ha 50 cm alatt, vagy kevéssel a fölött van, akkor 50eset vennék, jó lesz még tavaszig
nekem januári lánykám 3,4 kg-val született, mi 60-asat vettünk, ami ráadásul cipzárra átalakítható volt, egyben bundazsák és overall. :) kb. márciusig volt jó rá, ő 52 centivel született. :)
semmiképp nem vennék 50-eset, hacsak nem nagyon kicsi a baba. születés után nagyon gyorsan tudnak nőni. :)))
60-asat javaslom, az nem baj, ha pár centi van benne és nőhet egy kicsit, viszont 68 szerintem is nagyon nagy lenne, az már tényleg nem jó, mert "bemegy a hideg." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!