Mekkora overállt vegyek?
kislányom 4 hónapos, s mivel koraszülött volt ezért most mégcsak 57cm. mivel az új overálok elég drágák, így a licitoldalakat bújom. mennyit nőnek a babák, mekkorát érdemes venni? ha a rugija 47cm, akkor overállból mekkora kell neki? van egy vastagabb overállja, plüss, az 50cm a sarokig. olyat vennék ami jó lenne még márciusban is. 60cm hosszút vegyek? az a baj hogy az 56 és 62 között van egyébként pont most, de gondolom az overál bélése vesz el a centikből.
köszönöm a segítséget.
köszönöm a segítséget. vacilálok a 62 és 68 között. azért azt sem szeretném ha eltünne benne a kiscsaj :) de igazad van, egy bundazsákos is jó lenne.
ötletek még?
köszönöm a vaálaszodat neked is.
most megnéztünk egy overállt, a barátnőm adta a lánya után, az 62cm és nagyon nagy a babára. a kis keze kicsúszik az újjából is :) ahogy néztem olyan 55centi hosszú kellene.
Szia,
Ha amúgy is használt overált vennél, akkor inkább a 62-est vegyed meg. Nagyon nehéz előre úgy vásárolni, hogy még 4! hónapig jó legyen. Ez hosszú idő ám!
Én a lányom születése óta szinte mindent a teszveszen és jó turiban veszek. Amint kinőtte a ruhákat, már adom is el őket, bár most hegyekben áll a ruha, mert nem volt időm lefotózni őket.
Ha mondjuk januárban kinövi a 62-est akkor veszel egy nagyobbat és ezt pedig eladod ugyanannyiért amennyiért vetted. Ezek a ruhák még szinte újak.
A kezecskéje még sokáig nem fog kilátszani az overálból, ezek szerintem mindig hosszúak. De nem is baj, olyan hideg van, had legyen csak bent a jó melegben a kicsi keze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!