Milyen méretű overállt vegyek, hogy kényelmes legyen a kislányomnak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
8,5 hónapos a kislányom. 72 cm és 9250 gramm. A 74-es ruhák kicsik, most jön a 80-as méret. Attól félek, hogy ha 80-as overállt veszek és aláöltözik nem lesz jó. Ráadásul olyat szeretnék (hogy bonyolítsam), aminek a láb része együtt van az overállal, tehát nem hozzá csatolható és nem levehető. Esetleg olyan anyukák, akiknek hasonló korú, méretű, súlyú a babájuk tanácsát várom. Számomra elég butaságnak tűnik, hogy ilyen kis dologban nem tudok dönteni, de már annyit mértem és néztem, hogy nem tudom mit csináljak. Vagy kicsit veszek, vagy nagyot. Soha nem találom el. Segítenétek?2010. nov. 29. 14:51
1/9 anonim válasza:
Szerintem menjetek el, és próbáld rá, mi legalábbis ezt szoktuk kabátnál, overálnál.
2/9 anonim válasza:
Biztos, hogy ilyen egybelábas overált akarsz? Mi van, ha elindul a kislányod még a télen? Akkor mit fogsz csinálni?
Én egyébként 86-os méretet néznék...
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is arra gondoltam, hogy 86-os méretűt veszek. Tényleg jobb, ha nem egybelábast veszek, hátha elindul hamar a kisasszony! Szép napot Nektek! És még egyszer köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 29. 15:16
5/9 anonim válasza:
Szerintem még nyugodtan vehetsz olyat aminek egybe van a láb része, nem gondolom, hogy a télen el fog indulni.ha el is indul kint a hóban, meg utcán még akkor sem fog sétálni. Én a 10 hós kislányomnak is egybe részeset vettem.
Én lemértem a kislányom overálját amit kinőtt és attól 5-6 centivel nagyobbat vettem. Én így csináltam.
Szerintem aminek a lábrésze is egybe van még praktikusabb.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan vehetsz olyat is aminek egyben van még a lábrésze,mert ha el is indul a kislányod,az utcán egy darabig úgysem fog még közlekedni,főleg nem a téli időszakban. Szerintem a 86-os méret az még nagyon nagy lesz neki én 80-as méretet vennék. 86-os méretű overall még a 18 hónapos fiamra is jó,pedig nem egy kisnövésű gyerek.
7/9 anonim válasza:
Annyit megjegyeznék, hogy az idei tél elég enyhe lesz a meteorológusok szerint, nem hiszem, hogy hónapokon keresztül gázolnánk derékig érő hóban. És például az én kisfiam ahogy megtette az első bizonytalan lépteit bent a lakásban, rá két hétre már kint is lépkedett séta közben cipőben. Erről ennyit. Úgyis azt csinál a kérdező, amit akar. Én csak felhívtam erre a lehetőségre is a figyelmét. Mert ha egybe talpasat vesz, a gyerek meg járkálna kint is, akkor mit csinál? Szétvágja az overált???
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még mindig tanácstalan vagyok, vaterán szerettem volna venni, de a méretezésben bizonytalan vagyok, hogy 80 vagy 86 legyen. Ezért marad a bolti változat.
2010. nov. 30. 07:39
9/9 anonim válasza:
Én jelenleg is úgy oldom meg az ilyesmi vásárlást, hogy egy most használt ruhájához mérek mindent. Overálnál például belső szárhossz, és válltól teljes hossz számít, illetve még a mellkörfogat és a válltól számított ujjhossz a lényeg. Ezeket kérdezd meg az eladótól, és a most használt ruháihoz képest tudsz viszonyítani. Hagyj rá pár centit minden méretre, hogy ki tudjátok húzni vele a telet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!