Lehet emiatt nincs étvágya a kisfiamnak?
Ha a rendes kaját nem eszi, szopizni ugyan úgy szopizik akkor nem hiszem h a cigivel van baj.
Azért vidd el dokihoz. Az is lehet h fáj a torka, vagy a pocakja...
Igazából bármi lehet.
Feltettem egy kérdést amire választ várok nem azt, hogy a sok mintaanya jöjjön nekem az okositó szöveggel.
A normális válaszokat Köszönöm , a negatív válaszolóknak megy a piros kéz sajnos
Félreérthetően fogalmaztál a kérdésedben, összekötötted a kisfiad étvágytalanságát a cigizéseddel. Csak a kommentjeidben igazítottad ki, úgyhogy ezért (is) jöttek a neked nem tetsző válaszok.
Én is csak azt tudom mondani, amit már többen leírtak: 1. tedd le a cigit, ha még szoptatsz, 2. ha nincs étvágya a kisfiadnak, vidd el orvoshoz. Ennyi. Ha ez sem tetszik, nyugodtan nyomd a piros kezet.
"nem azt, hogy a sok mintaanya jöjjön nekem az okositó szöveggel. "
Ha már te egy felelőtlen anya vagy, legalább ne oltsd le azokat, akik nem mérgezik a gyereküket, hanem a sajátjuk egészségét tartják szem előtt.
Ha már te nem vagy felelősségteljes, legalább ásd el magad és maradj csendben és ne te oltogass másokat!
Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!
Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez
Kérdező te vagy a kérdező és téged nem lehet lepontozni!
Egyébként pedig a kérdésedre már válaszoltam!
A gyereknek hosszú távon, egészséges anyára van szüksége.
Ha rákban meghalsz, vele mi lesz?
Minden rosszindulat nélkül kérdezem.
Őszintén nem értem, hogy ha egyszer már letetted miatta, és képes voltál rá, akkor most mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!