Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet emiatt nincs étvágya a...

Lehet emiatt nincs étvágya a kisfiamnak?

Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam és még mindig szopizik, elég sok tejem van még, viszont egy hónapja sajnos vissza szoktam a cigire. Mostanaban a kisfiam nem igazán akar enni, nincs étvágya. Lehet, hogy a cigi miatt van?
2017. jan. 20. 17:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Szokott enni és nem azóta van ez az étvágytalanság amióta cigizek, hanem 3-4 napja. A súlya teljesen jó, sőt több is mint lennie kéne.
2017. jan. 20. 17:31
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

Ha a rendes kaját nem eszi, szopizni ugyan úgy szopizik akkor nem hiszem h a cigivel van baj.

Azért vidd el dokihoz. Az is lehet h fáj a torka, vagy a pocakja...

Igazából bármi lehet.

2017. jan. 20. 17:34
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
De bírom az ilyet, a hülye felteszi a kérdést jön rá a normális válasz erre még neki áll följebb... a "negatív kommentelők" ...most komoly? Szted normális dolog h cigizel miközben szoptatsz? Mit vársz gratulációt? De te gyereked úgy mérgezed ahogy akarod.
2017. jan. 20. 17:41
 14/23 A kérdező kommentje:

Feltettem egy kérdést amire választ várok nem azt, hogy a sok mintaanya jöjjön nekem az okositó szöveggel.

A normális válaszokat Köszönöm , a negatív válaszolóknak megy a piros kéz sajnos

2017. jan. 20. 17:45
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
ha csak 3-4 napja van akkor ez egy átmeneti állapot valószínűleg semmi köze a cigihez (ugyanakkor szánalmas hogy ennyit nem bírsz ki, de a szoptatáshoz foggal körömmel ragaszkodsz...akkor ne szoptasd, és cigizz, de ne mérgezd őt) ha van is tejed, annak már semmi tápértéke, max eltelíti, amitől még kevésbé lesz éhes, de mint írod, nem ez a baj, hiszen eddig evett simán szopi mellett, szerintem valami betegség, minenestre 3-4 nap bőven kevés ahhoz, hogy úgy fogalmazz "mostanában"....a mostanában heteket jelent, persze hogy a válaszadók nem értik a kérdésed és nem tudnak választ adni.
2017. jan. 20. 17:47
 16/23 anonim ***** válasza:

Félreérthetően fogalmaztál a kérdésedben, összekötötted a kisfiad étvágytalanságát a cigizéseddel. Csak a kommentjeidben igazítottad ki, úgyhogy ezért (is) jöttek a neked nem tetsző válaszok.

Én is csak azt tudom mondani, amit már többen leírtak: 1. tedd le a cigit, ha még szoptatsz, 2. ha nincs étvágya a kisfiadnak, vidd el orvoshoz. Ennyi. Ha ez sem tetszik, nyugodtan nyomd a piros kezet.

2017. jan. 20. 18:01
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

"nem azt, hogy a sok mintaanya jöjjön nekem az okositó szöveggel. "

Ha már te egy felelőtlen anya vagy, legalább ne oltsd le azokat, akik nem mérgezik a gyereküket, hanem a sajátjuk egészségét tartják szem előtt.

Ha már te nem vagy felelősségteljes, legalább ásd el magad és maradj csendben és ne te oltogass másokat!

2017. jan. 20. 18:12
 18/23 A kérdező kommentje:

Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!

Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez

2017. jan. 20. 18:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Kérdező te vagy a kérdező és téged nem lehet lepontozni!

Egyébként pedig a kérdésedre már válaszoltam!

2017. jan. 20. 19:21
 20/23 anonim ***** válasza:
73%

A gyereknek hosszú távon, egészséges anyára van szüksége.

Ha rákban meghalsz, vele mi lesz?

Minden rosszindulat nélkül kérdezem.

Őszintén nem értem, hogy ha egyszer már letetted miatta, és képes voltál rá, akkor most mi történt?

2017. jan. 20. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!