Lehet emiatt nincs étvágya a kisfiamnak?
Nem is ismersz akkor mit alkotsz te véleményt rólam?
Semmit nem tudsz rólam se az életemről.
Lehet itt dumálni, nem igazán érdekel.
Egyébként is 2-3 szál cigiről van szó, nem karton számra.
1. tedd le a cigit mert egészségtelen
2. a kisfiad tegye le a cicit, mert már nem kisbaba
3. ha nem tudod letenni a cigit, pláne tegye le a cicit
hogy az ízét befolyásolja e azt passzolom, sosem kóstoltam, de szerintem egyik válaszadó se...lehet hogy a fiadnak több esze van mint neked, ezért nem akar már szopni
Nem tudom miért kell személyeskedni.
A rendes ételt nem akarja enni, szopizni ugyanúgy szopizik.
Egy kérdést tettem fel, amire választ szerettem volna kapni, nem kioktatàst, meg személyeskedést
Amit te megeszel, megiszol, vagy elszívsz, az átmegy a szervezeteden, így átmegy az anyatejbe is.
Szóval persze, miért nem fordulhatna elő, hogy ezért nem szopizik?
Viszont az is simán lehet, hogy már egyáltalán nem igényli a cicizést, ami meg teljesen normális is 2 éves korban.
Viszont egy 2 éves gyereknek már nem tápanyag az anyatej, szóval ha már ennyire cigizni akarsz, akkor ne szoptass, mert az pont olyan, mintha a gyereked szájába tennéd az égő cigit.
Jelenleg azzal a 2-3 szállal is mérgezed a gyerekedet.
Meg ha rendes ennivalót nem akar enni, akkor nem ártana orvoshoz vinned, ugyanis nem normális, hogy egy 2 éves gyerek, akinek már egy csomó mindent ennie kéne, mert a szervezetének az egészséges fejlődéshez szükséges lenne egy csomó tápanyag, az nagyban csak anyatejjel táplálkozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!