Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nyilvános helyen szoptatni?

Nyilvános helyen szoptatni?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy vannak, akik olyan diszkréten tudnak szoptatni nyilvános helyen, hogy azt senki nem veszi észre. Aki képes ilyesmire, megírná, hogy működik ez? Holnap strandra szeretnénk menni, de nem tudom, hogy oldhatnám meg a szopikat...
2010. ápr. 30. 12:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Most látom, itt össze-vissza vannak pontozva a válaszok! Én mindenkinél a "hasznos"-ra nyomtam, még az utolsónál is a "részben hasznos"-ra.
2010. ápr. 30. 17:47
 12/13 anonim ***** válasza:
42%

A mell arra való, hogy azzal szoptassanak, és ezt nem kell mások miat eltakarni, hogy ne lássák, mire való. Ez nem meztelenkedés, nem közszeméremsértés, hanem etetés.

Inkább a nyilvános helyen pisilő férfiaknak, illetve a strandon monokiniben napozó nőknek kellene pironkodni!

Mindazonáltal téged zavarhat, hogy fedetlen a melled. Erre való a szoptatóskendő: [link]

2010. ápr. 30. 19:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Totál igazad van, a kendő-tippet pedig köszönöm! :)
2010. ápr. 30. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!