Avent kézi mellszívóval mennyi idő alatt ürititek ki mindkét melleteket? Honnan látom hogy kiürült a mellem?
Figyelt kérdés
Mert ha kézzel megnyomom akkor jön még a mellemből de a mellszívóval már nem.2010. ápr. 24. 13:58
1/5 anonim válasza:
Nem lehet teljesen kiüríteni, mindig jönni fog még pár csepp belőle. A gyulladástól félsz? Én két hét után meguntam a fejést, abbahagytam, egyszer sem gyulladt be a mellem. Most 5 hónapos a fiam, lassan el is adom a mellszívót:)
2/5 anonim válasza:
Nekem 20-30 perc volt, első reggeli fejésnél néha több. Ha szopi után fejsz, ettől is kevesebb idő kell. Mikor már nem feszül a mell, és lassabban jön, vagy nem is jön a mellszívóval, akkor ürült ki. Kézzel pár csepp mindig fog jönni. Még szoptatás elhagyása után akár egy hóval is.
3/5 anonim válasza:
én is "órákat" fejtem kezdetben, de utána mondta a barátnőm, h elég 5-5 perc, teljesen nem is kell kiüríteni, az elején kicsit talán több ideig fejném most is, de azért ne vegye el a fél napodat, kb h ne feszüljön, az elején úgyis össze vissza folyik a tej, de pár hét múlva elég az 5 perc bőven
4/5 anonim válasza:
Az én babám e szopik, így minden tejet a mellszívóval kell kiürítenem a mellemből. Mellenként 8-15 perc, változó, hogy mikor milyen kedve van, mennyire ürül gyorsan.
Onnan látod, hogy kiürült, hogy már csak alig jön, vagy egyáltalán nem jön a tej. Ha lényegesen puhább a melled, mint előtte volt, akkor kiürült. A melledet soha nem tudod teljesen kiüríteni, ne is akard.
5/5 anonim válasza:
Napközben 10-15 perc mellenként, este elalvás előtt kicsit tovább fejem, hogy éjjel ne kelljen felkelnem. 7 hónapos a fiam és még szopizik is. Teljesen sosem ürül ki, de amikor már nagyon puha és csak úgy "lóg", végigmasszírozva sehol nem érzel se csomót, se keményedést, akkor szinte üres, abbahagyhatod a fejést. ja és igen, ha már pumpálod és nem jön az is ennek a jele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!