Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki hogyan szoktatta le a...

Ki hogyan szoktatta le a babót a ciciről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Másfél éves a kisfiam, a cicit már csak szórakozásra használja illetve azon alszik el, tejem már szinte semmi, úton a második babó és már a falat kaparom annyira kellemetlen a szoptatás! :(

Minden lehetséges módszert kipróbáltam, nem sok sikerrel.

Most arra gondoltam kicsit drasztikusabb leszek és bekenem valami számára nem ízletes dologgal hátha...:D De nem tudom mikor kezdjem, sajnálom is szegényt...

2016. szept. 17. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
14%

"babó", "cici", pff...

amúgy fokozatosan, előbb a napközbenieket, aztán utolsónak az estit, biztasd, hogy ő már ügyes, nagy fiú és menni fog.

2016. szept. 17. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam pont, leszokott magától a 12. hét körül.
2016. szept. 17. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:

A szopás szokását váltsd ki valami más szokással. Akár cumisüveg, akár cumi, akár ringatás, énekelve, simogatva altatás, zene, bármi ami beválik, kísérletezz.

A szoptatás csak addig igazán hasznos amíg mindkettőtök számára kielégítő.

Ha neked ez már szenvedést okoz, akkor nem ér annyit, hogy kap a fiad egy frusztrált anyukát.

Az anyatej már rég nem létszükséglet számára, az önnyugtatást, altatást pedig más alternatívákkal is el lehet érni.

2016. szept. 17. 17:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi a baj a "babó" és "cici"-vel, de megláttad a lényeget;)

Köszönöm a válaszokat. Se cumisüveget se cumit soha nem fogadott el, kicsit reménykedek, hogy magától elhagyja :)

2016. szept. 17. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:

az en kisfiam is ilyen volt, se cumi se. umisuveg, sosem fogadta el,

mindig csak csocsoreszett vna, 2eves koraig szopizott, nekem ugy sikerult h rakentem ilyen sotetebb dolgokat, pl nutellat, vagy borsot (bar azt nem ajanlom merg nagyon tud csipni) persze ugy h ne lassa h bekentem, es mikor kerte a cicit megmutattal neki h fujjj nezd mar kakás, ey lattam az arcan ilyen kisebb undort, mondtam neki gyere kostold meg nezd, fujj nem jo kakás, nem akarta szajaba venni, kozben persze fintorogtam hozza, es igy szomott le egyik naprol a masikra, nagyon nagyo. cicis volt, ejjel nappal ketto even keresztul ahhh.... kb 4honapja h nem cicizik es azota az ejszakat is atalussza :) eleinte 6-7 szer siman ebredt ketto even keresztul, most pedig jon a kisteso, ugy h orulok h nem most kell ezzel szenvednem mert mat nekem is eleg erzekenyek,

probaltam maseszkozokkel h faj, bibis, meg ilyenek de ezek nem hasznaltak, tejem az meg mindig van boven, dd mat nagyob kellemdtlen volt a szoptatas, ezert is dontottem el h vegul leszokatom akarhogy is, es egyaltalan nem viselte meg, neha neha mikor meglatja mondja h cici kakas :D dd ennyi nem is kell neki,

2016. szept. 18. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!