Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan válásszam le a lassan...

Hogyan válásszam le a lassan 19hónapos leányzót a ciciről?

Figyelt kérdés
Sokszor harap és már kezd terhes lenni a szoptatás.Főleg az éjszakait hagynám el.Velem alszik.Mindig eltervezem hpgy megpróbálom leválasztani aztán nem megy mert megsajnálom!!!

2016. aug. 8. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha sajnálod, nem fog menni.

Megérzi, h nem igazi a szándékod, és rá fog játszani.

Magadnak kell eldönteni, tisztázni magadban, h tényleg akarod, elég volt.

Ő csak utána jön, amint őszintén tudod előadni neki, h nincs több tejcsi, még fogja érteni. A babakorból kinonek, de mindig van valami, ami miatt orul az ember, ezt ne felejtsd el! 😉

2016. aug. 8. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
elso lepeskent kulon szobaba de legalabb is kulon ágyba, szokja meg hogy nem vagy onkiszolgalo bufe...aztan ha ez meg van, ha ejjel felkel bemesz, megkinalod vizzel, ha nem ker, megsimized betakargatod elkoszonosz, kijossz, ha nyekereg sir, odamesz megnyugtatod megoleled kijossz majd megint bemesz hozza, es igy tovabb mig el nem alszik. naprol napra konyebb lesz (es ha ejjel nem adsz nappal se adj! nincs atmenet! nincs nappal cicivel jutalmazas!) sajnos ez nem konnyu dolog es sirassal jar de muszaj kovetkezetesnek lenned, ebben a korban mar nem letszukseglet neki a cici, csak komfort (es minel idosebb annal nehezebb ezt meglepni, nem hiaba papolom allandoan hogy 1 eves kor elott az egynel surubb ejszakai szoptatasrol - ami nyilvan az egynel tobbszort tekintve szinten nem letelem csak megszokas a babaknal - le kell szoktatni a babat, mert kesobb annal tobb sirassal jar.
2016. aug. 8. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Egész éjjel a cicimen lóg!Ha elveszem órdít!Jó volna már alcsízni!Most is órdít!Hiába vagyok mellette nem tudom megnyugtatni!
2016. aug. 8. 23:33
 4/6 Mercédesz01 ***** válasza:

Szia

Én is 18-19 hosan szoktattam le. Muszáj volt,terhes lettem és nem híztam,hanem fogytam!

Az én fiamnál nem kellett nagyobb cicifüggő! Én e aludtam egész éjjel. Az egyszer biztos hogy ha egyszer azt mondod hogy NEM ,akkor anak fixen nem nek kell lennie mert ha 2 óra hiszti után azt mondod hogy jó gyere,akkor legközelebb ő már tudni fogja hogy ha sokat sír akkor kap. Tehát attól a perctől nincs!Ez arany szabály!!!

Én azt mondtam hogy ne nyúljon a pólómba,mert lekakilta a cica és büdös.... reggel kezdtem el,estére már kezdett belenyugodni,hogy nem szabad. Odafigyeltem hogy pár hétig ne öltözzek előtte,nehogy meglássa. Este cumisüveget iszik. Kiszív egy nagyot én átkarolom,dúdolok,mesélek neki megnyugszik és alszik. Kb. 3-4 hét után megengedtem hogy megfogja,megsimogassa,de vigyázni kell. Ma már úgy alszik (mellettem) hogy fogja a mellbimbóm és cumiból iszik. Persze csak amíg elalszik.

A nővérem szintén sokat szenvedett. Ő bekente mindenféle dologgal. Fokhagymával, borssal,hagymával hogy be ízlődjön neki,végül a mustár jött be. Bekente és amikor bekapta ő köpte ki,mondta hogy már nem finom.Csak figyelni kell hogy mindig be legyen kenve.

Aztán olvastam olyat is hogy volt akinek szurit kapott a gyerek ,sirt. Majd leragasztotta két tapasszal a bimbóját és mondta a gyereknek hogy szurit kapott anya a cicijébe fáj neki. Ez ment 3 hétig ,és már el is volt felejtve.

Próbáld ki valamelyik módszert,ha kéri probáld elterelni a figyelemét játékkal, valami teljesen mással. Kitartás!!Sok sikert kivánok!

2016. aug. 9. 00:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi kipróbálom
2016. aug. 9. 01:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Az milyen szó,hogy "alcsízni"? 😂😂😂😅😅😅
2016. aug. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!