Aki későn szoktatta le a gyermekét a ciciről, mennyi ideig tartott, hogy ment, milyen "praktikát" használtatok?
Szerintem nagyon fontos, hogy ha már elhatároztad akkor ne lépj vissza. Biztos lesz pár nehéz nap, de hidd el előbb -utóbb elfogadja.
Bújjatok egy kicsit össze, de ne kapjon cicit.Természetes , hogy kéri, hisz nagyon sokáig szopizott.
Kitartás!!védőnő
Szia!
A lányom, 2év 7 hó 4nap után hagyta (segítséggel) abba!
Mondjuk megszületett a huga, akinek csúnyaszájpenésze lett,és adokinőnk szerint Tőle...1
2 hónapig szopiztak tendem...
Annyitmondtam, hogy a tesódnak fáj aszája, és a doktornéni mondta,hogy nem kellene ciczned,mert elkapod te is!Majdhameggyógyul és mégszeretnél akkor ciczhetsz...
És fix ritus lett este!Kapott egyalvós rongyot,meg egy szunya állatkát!és Anna Petiből meséltünk 2 mesét,majd bementünk a szobába és amíg a kicsi szopott fogtam a nagy kezét!1 hétig kérdezte mikor gyógyulmeg,aztán már nem kérdezte...4 hét utánén kérdeztem meg,hogy hiányzik e neki aszopi,és azt mondta,h nem én már nagylány vagyok!:)
Szóval egy ilyen "beteg anya cicje" duma lehet nálatok isbeválna...
Csak ötlet!
Bocsi hogy hosszúlettem
lassan 3 éves és 4 hóscsajok anyuja
Azlemaradt,h könnycsepp nélkül sikerült!
Drukkolok!
Szia!Most találtam rá a kérdésedre.Pont ebben a cipőben járok most.26 hós a fiam és brutálisan cicifüggő.Érdekelne,hogy sikerült e leszoktatnod?Ha igen,akkor mennyi ideig tartott és hogyan sikerült?
Már nagyon szeretném ha leszokna,mert már megterhelő számomra éjszaka,meg az az igazság,hogy a napi evését is befolyásolja,mert ha éhes vagy szomjas,akkor egyből a cicit kéri :(
Válaszod előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!