Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki későn szoktatta le a...

Aki későn szoktatta le a gyermekét a ciciről, mennyi ideig tartott, hogy ment, milyen "praktikát" használtatok?

Figyelt kérdés
A kisfiam 2 éves (26 hónapos), és ma kezdeném. Megbeszéltem vele még délelőtt, hogy ma már nem fog kapni. Akkor nagyon megértőnek tűnt, de persze, fürdés után, amikor kapni szokott, kérte, és kb egy órán keresztül sírt. még fent van, ez nem is ritka, de fel vagyok készülve még egy kemény körre, ha már nagyon álmos lesz. Amúgy ilyenkor elalváshoz, meg éjjel szokott kapni. Előre is köszönöm a (remélhetőleg) megnyugtató válaszokat!:)

2012. szept. 10. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon fontos, hogy ha már elhatároztad akkor ne lépj vissza. Biztos lesz pár nehéz nap, de hidd el előbb -utóbb elfogadja.

Bújjatok egy kicsit össze, de ne kapjon cicit.Természetes , hogy kéri, hisz nagyon sokáig szopizott.

Kitartás!!védőnő

2012. szept. 10. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A lányom, 2év 7 hó 4nap után hagyta (segítséggel) abba!

Mondjuk megszületett a huga, akinek csúnyaszájpenésze lett,és adokinőnk szerint Tőle...1

2 hónapig szopiztak tendem...

Annyitmondtam, hogy a tesódnak fáj aszája, és a doktornéni mondta,hogy nem kellene ciczned,mert elkapod te is!Majdhameggyógyul és mégszeretnél akkor ciczhetsz...

És fix ritus lett este!Kapott egyalvós rongyot,meg egy szunya állatkát!és Anna Petiből meséltünk 2 mesét,majd bementünk a szobába és amíg a kicsi szopott fogtam a nagy kezét!1 hétig kérdezte mikor gyógyulmeg,aztán már nem kérdezte...4 hét utánén kérdeztem meg,hogy hiányzik e neki aszopi,és azt mondta,h nem én már nagylány vagyok!:)

Szóval egy ilyen "beteg anya cicje" duma lehet nálatok isbeválna...

Csak ötlet!

Bocsi hogy hosszúlettem

lassan 3 éves és 4 hóscsajok anyuja

2012. szept. 10. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Azlemaradt,h könnycsepp nélkül sikerült!

Drukkolok!

2012. szept. 10. 21:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, remélem, minden menni fog! Várom még a válaszokat, most megpróbálom elaltatni...
2012. szept. 10. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia,egy kedves ismerősöm is ilyen sokáig szoptatott és úgy hogy a pici éjjel nappal csüngött rajta.Éjjel pl úgy aludtak hogy a szájában volt a cici.És az egyik nap elhatározta hogy befejezik a szopizást mert ez már nem mehet így tovább.Azt találta ki hogy sebtapasszal csinált egy keresztet rá hogy bibis lett!Anyának nagyon fáj.Nem tudsz szopikázni....És megértette hogy anya cicije bibis.É s sírás nélkül leszokott egyik pillanatról a másikra. :))
2012. szept. 10. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!Most találtam rá a kérdésedre.Pont ebben a cipőben járok most.26 hós a fiam és brutálisan cicifüggő.Érdekelne,hogy sikerült e leszoktatnod?Ha igen,akkor mennyi ideig tartott és hogyan sikerült?

Már nagyon szeretném ha leszokna,mert már megterhelő számomra éjszaka,meg az az igazság,hogy a napi evését is befolyásolja,mert ha éhes vagy szomjas,akkor egyből a cicit kéri :(

Válaszod előre is köszönöm

2013. jan. 13. 23:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Csak most láttam, hogy írtál! Érdekel még a dolog?
2013. febr. 28. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia!Igen nagyon érdekelne,mert már borzalmas napokat élünk meg emiatt.27 hónapos és egyszerűen minden egyre rosszabb.Hallani sem akar arról,hogy ő nem kaphat cicit.Próbáltuk már többször,hogy nem adok neki,de ordított akár 2 órán keresztül és azt már nem bírtam nézni.Nektek sikerült végül?Válaszod előre is köszönöm.:)
2013. febr. 28. 11:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia! Hát, akkor lehet, hogy nem fogok tudni neked érdemben segíteni. Én azt csináltam, hogy már napközben mondtam neki, hogy este nem lesz cici, akkor úgy is tűnt, hogy megértette, de persze ugyanúgy kérte. Mondtam neki, hogy megbeszéltük előre, és hogy anyának fáj a cicije. Próbáltam ugyanúgy ölbevenni, és cumisüvegből kakaóztatni, ez egy kicsit megnyugtatta, de sokat sírt. Bennem nagyon erős volt az elhatározás. Természetes, hogy szörnyű volt nézni, de az volt előttem, hogy ez ugyanúgy az ő érdeke is. Éjjelre bekészítettem neki tejet, az első éjjel még nagyon nehéz volt, de második nap már alig volt egy kis sírás. Nagyon nagyon erősnek kell lenned, és sikerülni fog, higyj benne! Sok sikert!
2013. márc. 4. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!