Nagyon bosszant a dolog! Mi a véleményetek? Kicsit mérges lettem. Bővebben lent
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm 1 héttel szült hamarabb, mint én. Nekem nagyon sok (volt) a tejem, neki semmi. Mikor a védőnőnek mondtam, hogy annyi van, hogy eladásra is jutna, szólt neki. Az ismerősön eljött, megbeszéltük, hogy hordain fogja a tejet naponta. Én meg csináltassam meg a szükséges papírokat. minden el is készült (kiv. AIDS-teszt, az csak később). Akkor volt a kislányom 3 hetes, mindent úgy kellett intéznem, hogy vagy vele mentem, vagy addig, míg aludt...szóval elég macerás volt. Aztán szépen vitte is az ismerősöm a tejet naponta (nem kértem érte pénzt!!!!). Eleinte nem is volt semmi gond , mert a lefejt mennyiség bőven elég volt a kisfiának. Aztán a múlt héten jött szólni, hogy az aznapit még elviszi, de másnap már nem jön, mert már nem elég csupán az anyatej, tápszert is kell adni a babának és ő "nem akarja keverni a kettőt...". Tehát hiába rohangáltam az ő kedvéért annyi helyre a picivel, most, 1,5 hónap után fölöslegessé vált a dolog.... Egyébként hiába mondtam neki, hogy még mindig jobb lenne, ha továbbra is adná a tőlem vitt tejet (napi 300-350ml) és csak akkor adna tápszert, amikor az elfogyott, nem érti meg... Nagyon bosszant...2010. ápr. 23. 09:31
11/12 anonim válasza:
Az ilyen nem normálissal nem kell foglalkozni, aki inkább tápszert add. Mi az hogy nem elég?? Ilyen nincs!! Ne is bosszantsd magad nem éri meg mert csak felidegesíted magad az idiótán és még esetleg csökken a tejed. Te jót akartál, de úgy látszik nem érdemelte meg a jóságod. Remélem azért találsz valakit aki értékelni fogja, hogy kaphat tőled tejcsit.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!!! Igen, semmi értelme bosszankodni miatta :))) Ha szerinte jobb a tápszer, hát adja azt...
2010. ápr. 26. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!