Hozzátáplálás! Anyukák, akik november-december körül kezditek hozzátáplálni a kicsit, raktok el gyümölcsöt a nyárról?
Szerintem rakj el, persze, amit csak tudsz. Minél kíméletesebben elkészítve teszed el, annál jobb.
A másik lehetőség még, hogy a nem idény gyümölcsöket, zöldségeket bébiételben is megveheted; de a saját nyilván sokkal egészségesebb és olcsóbb is. Utóbbit én pl. csak kiegészítésként ill. végszükségként használtam.
Igen, teszek. Már jó előre kitaláltam, hogy ezt kel majd.
November közepén lesz a fiam 6 hós.
Minden idény jellegű gyümölcsből raktam el, amit a télen majd ehet.
Meggy, őszibarack, sárgabarack, stb
Fagyasztva.
Őszibarack meghámozva, leturmixolva kis adagogba zacskózva. stb...
Nagyon jól fog jönni, ha szeretni fogja.
A lányom nyáron volt 6 hós, és ő imádta a gyümiket.
Te is tegyél el, gondba leszel, hogy mit adj neki.
Az én kislányom is áprilisi :-)
Én tettem sárgabarackot, őszibarackot, nektarint, körtét, céklát (azt már nagyon hamar eheti!), bio répát amit rokonoktól kaptunk ugyanis a répánál fontos hogy bio legyen, karalábét és zellert. Majdnem mindent nyersen, kivéve a céklát és a répát. A gyümölcsöket pépesítve jégkocka tartóban és zacsiban, a zöldségeket darabolva dobozban. Jó lesz majd elővenni őket, amikor más se lesz csak alma meg sütőtök meg krumpli.
Disi,
kezdő adagnak 1, későbbre 3-4 kockánként csomagold őket sima fóliába és úgy be egy nagyobb zacsiba.
Dátumozzátok is fel, úgy jól látszik, meddig lehet felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!