Ugrálókötelezni vagy kicsit kocogni szabad szoptatás alatt?
Szabad.
Nekem mondjuk nem esett jól az ugró mozgás, mert mindig tele volt a cicim. Akármilyen melltartó volt rajtam, nem bírtam sem ugrálni, sem futni, így én a földön fekvős lábemelgetős tornánál maradtam.
Izomláztól nem megy el a tej, de a felszaporodott tejsav egyébként sem túl jó a szervezetnek.
Általában is azt javasolják a szakemberek, hogy úgy kell hozzászoktatnod magad az egyre növekvő terheléshez, hogy még épp ne legyen izomlázad az edzések után. Azaz, mindig csak annyit mozogj egyszerre, amíg még kapsz elég levegőt, mert addig tart a megfelelő cukor- ill. zsírégetés. Ha elkezded kapkodni a levegőt, akkor nem jutsz elég oxigénhez és megindul az anaerob (oxigén nélküli) cukorlebontás - aminek tejsavképződés és izomláz a vége. Vagyis, ha érzed, hogy nincs levegőd, pihenj pár percet és utána folytasd tovább.
(Remélem nem baj, hogy leírtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!